PP84 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 po dlugim czasie w końcu znalazłem chwile na prezentacje mojej oooo b6 awx 2001 sedan przebieg 195 tys kolor jak widać jest dosc oryginalny ale przy poszukiwaniu auta okazało się że kolor nie jest wcale najważniejszy... Poza tym u Szewczyka powiedzieli że ładny w sumie nawet zaczął mi sie podobać w pewnym momencie. seria: -grzane stołki przód -xenon -zestaw audio concert -zestaw glosnomowiacy -zawieszka 1ba wyrezane: -podłokietnik przód -instalacja bluetooth audi pod RNS-E -multikiera czteroramienna w skórze -klimatyzowany schowek pasazera + miejsce na zmieniarke -kosz 2 din + RNS-E -Speech Dialogue System -Pełen FIS -Tempomat -felga ori 17 -tuner TV analog - okazał się lipą i został zdemontowany -podswietlane kratki nawiewow -podswietlany uchwyt na kubki -smd led w postojowkach -lampka gorna z lichtpakietem najblizsze plany: -chipset u Rogala na wiosne -eibach pro kit -30 na wiosne -dokladki w kolor -media interface + dvd + kamera cofania -podswietlenie podlokietnika -lamki biale w drzwiach, od dolu -czujnik plynu spryskiwaczy Trzeba by dodac ze motor zalewany tylko i wylacznie dedykowanym MOTULem, plyn chlodzacy tylko ori, w zakladzie Rogala wymienione sprzeglo, dwumas, rozrzad - tu jest maly problem bo czas na kolejną wymiane... :gwizdanie:
musti Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Z zewnątrz ładna poka środek Fajnie wyglądała by delikatna ściema szybek z jakąś większą felgą ale virus jak najbardziej wskazany
PP84 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 no wlasnie musze zrobic foty srodka.. fela byla juz 18 w tym samym design ale postawilem na 17. W planie jest jeszcze zrobienie dolnych dokladek pod kolor ale jakos brakuje mi wyobrazni jak to bedzie wygladalo
musti Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 no wlasnie musze zrobic foty srodka.. fela byla juz 18 w tym samym design ale postawilem na 17. W planie jest jeszcze zrobienie dolnych dokladek pod kolor ale jakos brakuje mi wyobrazni jak to bedzie wygladalo Nie zrobisz to się nie przekonasz Rób dokładki w kolor a na bank będziesz zadowolony
lomaz1 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ładnie sie prezetuje a dokladnie co to za kolor bo po ciemku prawie nic niewidac chyba ciemna zielen ,jeszcze gleba 1BE i bedzie spox
GILI Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Zarąbist kolor pierwszy raz taki widzę na A4
olekk Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 pokaż zdjęcia środka! :-) tu jeszcze jedno zdjęcie z sesji parkingowej: będzie jeszcze film ale trzeba go obrobić
PP84 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 postaram sie dzisiaj ogarnąć, wrzuce tez fote w swietle dziennym dla zainteresowanych kolorem ;-) a przy okazji to srodkowe 80 jest w igle i czeka na nabywce info na pw do olekk[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 10:59_________________________________________________zrobilem tylko 2 foty i padla mi bateria w aparacie.. [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 20:35_________________________________________________aktualizacja
Rekomendowane odpowiedzi