Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zegary TDI z FIS-em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Panowie mam pytanie czy ktoś zakładał sobie w swojej audicy zegary z komputerkiem FIS? Czy da sie do rocznika 98 założyć te które były po liftingu?? Mowa o tych z białym podświetleniem i cyfrowym zegarkiem. Szukam zagarów do mnie z zegarkiem analogowym i FIS-em no ale niestety ni eudaje mi się znaleść wiec mam pytanko czy te po liftingu da sie załozyć do mnie? Wiem że jest problem z immo bo jest na Canie czy cos takiego moze ktoś już robił coś takiego i mi coś podpowie.....:)DSC05374.jpg

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

w czym tkwi ten problem z immo? Sam właśnie kupiłem licznik z FISem i przymierzam się do zamontowania. Nie wiem tylko skąd wziąść manetkę, masz może jakieś źródło?

Opublikowano

Hm.....manetke mam i to nawet chyba do sedana :) kupiłem jakiś czas temu na allegro. Problem tkwi podobno w tym ze zegary po liftingu z białym podświetleniem nie za bardzo chca chodzć z starsza wersją coś jest z imm i nie moga sie dogadac ( wiem bo byłem w krakowie w serwisie audi na zakopiance z zegarami po liftingu ale małym fisem który nie pokazywał spalania ) no i się nie dogadał zegar z moim immo.

Wiec pytam czy ktoś coś takiego zrobił a jesli tak to w jaki sposób.....

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

szukam na allegro i szukam ale zawsze jak wpisuję "manetka" to wywala mi całą stertę ale do rowerów :???:

[ Dodano: 2006-08-03, 15:27 ]

niedługo dowiem się czegoś w ASO i dam ci znać

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

hahahha no faktycznie :lol: kocham cię stary :mrgreen:

Opublikowano

:)

[ Dodano: 2006-08-03, 18:21 ]

Panowie wie ktoś jak podpiąć takie zegary? mowa o zegarach z białym podswietleiniem ( lifting) do starszej wersji przed 99 rokiem