rajder Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 jakie org radio podejdzie do awanta97 obecnie mam chorusa na kasete a chce kupic cd audi concert podejdzie[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2007, 23:05 _________________________________________________
Gość gugas Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Podejdzie tylko musisz kupić Concerta z A6 albo TT, czyli takiego bez srebrnej ramki u góry (Bo ta jest od A4 i nie pasuje rozmiarowo bo B5) Szukaj takiego jak to : http://www.allegro.pl/item242270946_audi_concert_ii_radio_cd_rds_audi_a2_a3_a4_a6_a8.html Bo takie http://www.allegro.pl/item242210695_orginalne_radio_concert_do_a2_a3_a4_a6_2001.html z tą listewka na górze nie będzie Ci pasować. Ja mam założonego Concerta II z CD i jestem zadowolony :>
Gość NUTI Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 No dobrze ale kolega ma Audi z 97r. i teraz czy podłączy Concerta II bez konwertera Cab-bus ?
Gość gugas Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 NUTI ja też mam 97 rok :> Nie działają mi takie funkcje jak podgłaśnianie i zciszanie radia w zależności od przyspieszania/hamowania, radio po wejściu do auta muszę włączyć i wyłączyć paluchem i to dlatego, że nie ma konwertera, ale radio normalnie działa. Kolega pytał czy podejdzie
rajder Opublikowano 12 Września 2007 Autor Opublikowano 12 Września 2007 dzieki za informacie a subwoover bedzie gral bo mam orginalny. lepiej ten concert gra od chorusa kaseciaka
Gość gugas Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Nie wiem nie miałem Chorusa niestety :gwizdanie: Co do subwoofera jeśli jest podpinany pod radio kostką MiniIso to powinien zagrać, ale ręki sobie uciąć nie dam. Ja mam przejściówkę z mini iso na RCA i zapięty piec ze skrzynią nieoryginalną. Ile masz głośników ??
Rekomendowane odpowiedzi