Kwaśniewski Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Witam dziś po zdjęciu koła moim oczom ukazał się widok jak na zdjęciu, z tego co wyczytałem to przeciek z maglownicy i czeka mnie wymiana. Na tej fotce widać też że wahacz górny-tylini zahacza o sprężynę. Okazało się że w sklepie dali mi prawy wahacz, zamiast lewego, a mechanik tak założył. I moje pytanie, czy to mogło doprowadzić do uszkodzenia maglownicy, bo przed wymianą, przecieku nie było? Dodam że tak z 2 miesiące jeżdżę, bo mechanik zaufany więc nie sprawdzałem wcześniej. Pozdro 1
oktawian Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Jeżeli przez ten wahacz maglownica wysuwała się "dalej" niż powinna to mogł od tego pójść uszczelniacz . daj maglownicę do regeneracji i wymień ten wahacz.
wojtekce Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jak można tak założyć wahacz uważam że wyciek nie ma związku z tym wahaczem
oktawian Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Jedno jest pewne jak to jest 2 miesięczny wyciek to musi być konkretny. To się nie sączy to już się leje. Zobacz w jakim tempie ubywa Ci płyn od wspomagania.
A-rek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Maglownica do wymiany/regeneracji. mam nadzieje ze sprawdzasz plyn w zbiorniczku bo mozesz zatrzec pompe
Kwaśniewski Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Dzięki za informacje, płyn na dolewkę zakupiony, wymiana będzie jak będą finanse. Czy znacie jakiś dobry zakład regenerujący maglownice w okolicach Wrocławia, szukałem ale na forum nie znalazłem? Pozdro
karbonek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Co to za debil to zamontował? Podaj jego namiary aby innym aut nie popsuł!
A-rek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Dzięki za informacje, płyn na dolewkę zakupiony, wymiana będzie jak będą finanse. Czy znacie jakiś dobry zakład regenerujący maglownice w okolicach Wrocławia, szukałem ale na forum nie znalazłem? Pozdro w okolicach Wroclawia nie znam ale mozesz magiel wyslac do Argo z Czestochowy, naprawde robia profi robote
Rekomendowane odpowiedzi