Szati 1991 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Witam zauważyłem ostatnio na skrzyni ze jest mokra, a najbardziej jest to widoczne na łaczeniu skrzyni ze silnikiem;/ ale nie bardzo to wyglada na uszczelke, niby zadna kontrolka sie nie świeci ze niski stan oleju, co to może być? albo na jaką naprawe mam sie nastwić? moze ktos przerabiał podobną sprawe
tomi889 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 obstawiam ze simering na wale poleciał i skrzynia sie poci musisz wszystko dokładnie wyczec o obserwowac skąd cieknie ale ja miałem podobny przypadek pojechałem na wymiane oleju i na drugi dzien stwierdziłem że mam wyciek miedzy skrzynia a silnikiem odrazu stwierdziłem simering na wale ale skojarzyłem wymianę oleju i wytarłem do sucha okazało sie ze jak mechanik wymieniał olej to polało mu sie jak wymieniał filtr i wszystko zakończyło sie ok :>
Szati 1991 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 ok dzięki jutro wytre szmatka i zobaczymy skad dokładniej bedzie pociło się ale chyba nie skończy sie tak jak u Ciebie:P
Rekomendowane odpowiedzi