Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Kiera S-line czy ta mi podejdzie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinna podejść tylko coś tanio ja za swoją przed liftem na mały wieloklin dałem 400 zł ale igła stan

Opublikowano
  • Autor

tylko że a6 jest na bank poniżej 2001, bo nie ma obwódek wokół liczników. ale z drugiej strony to zaczęto je produkować 1997 czyli powinien być duży wieloklin :hi:

Opublikowano

podejdzie na 99%

no chyba że masz jakąś rzeźbę z 5 fur :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

oki. dzięki za podpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat stary ale niema sensu otwierac nowego!

Podpowiedzcie czy ta kierownica z aukcji przypasi do mojej a4,czy trzeba bedzie cos kombinowac z tasma itd....

Z gory dzieki.

http://allegro.pl/kierownica-s-line-audi-a4-a6-a8-poduszka-tasma-s4-i1611440958.html

Opublikowano

Nie podejdzie bez przeróbek czyli redukcja,taśma,obudowa[br]Dopisany: 12 Maj 2011, 21:23_________________________________________________tu masz opis http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122382.0

Opublikowano

dzieki kolego.

A le gosciu z aukcji psze ze w kpl.jest redukcja ?

A czy do mojej a4 jest jakas 3ramienna ktora mozna zamontowac bez przerobek?

Opublikowano

Bez przeróbek nie będzie pasować ( aczkolwiek mogę się mylić bo z taką nie miałem do czynienia ), to jest taka sama jak ta pierwsza, na duży wieloklin tylko z przyciskami od multitronica. Ta pierwsza opcja będzie pasować, masz tam wszystko do przeróbki tylko w temacie j.w. kolega podał masz dokładny opis co jak przerobić. [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 13:11_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a6-c4-s6-s-line-kierownica-poduszka-tasma-i1605042990.html

Szukaj takiej to pasuje p&p. Zamiast na allegro to pogadaj z kolegami na forum i jak któryś będzie miał autko do rozbiórki to Ci wytarga cały kpl. wraz z poduszką, klaksonem, taśmą. Potrzebujesz na wieloklin 17mm.[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 13:19_________________________________________________Tu jest aukcja gdzie koleś wyraźnie pisze że jest na duży wieloklin. Raczej trzeba się pytać bo te z A8 są różne tylko nigdy nie ma pewności że sprzedający dobrzy wymierzy :wink4:

http://allegro.pl/kierownica-airbag-audi-a3-a4-a6-a8-f1-s-line-tiptr-i1575290798.html

Opublikowano

Dzieki koledzy za wyjasnienia z tych linkow co mi podaliscie jedna jest za 500zl. Jakas masakra moim zdanie stan a cena?!

Dobra pisze na a4 o kiere,moze ktos bedzie mial!

Opublikowano

Dzieki koledzy za wyjasnienia z tych linkow co mi podaliscie jedna jest za 500zl. Jakas masakra moim zdanie stan a cena?!

Dobra pisze na a4 o kiere,moze ktos bedzie mial!

Podałem tylko linka abyś wiedział jaką szukać, te z allegro to tragedia, ja kupiłem od kolegi z forum za 400zł ( po małych negocjacjach :wink4: ) w stanie niemal idealnym no i najważniejsze ze cały komplecik, tylko wtyczkę przepiołem i przykręciłem śrubkę.

Opublikowano

Ja tez tak chce!!! :slina:

Opublikowano

Mam nadzieję że nikogo nie urażę i nie jest tak że chcę komuś zrobić reklamę ale ja brałem od kolegi Inkognito i jestem mega zadowolony. Popytaj kolegów, jest kilku co mają co jakiś czas jakiegoś dawcę to na pewno Tobie również się uda mieć taką kierkę :decayed:

Opublikowano
:good: