Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Piszczący pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sprzęgiełko sprawdziłem jak najbardziej, raczej jest w porządku.....

Opublikowano

w jaki sposób mozna sprawdzić to sprzęgiełko?

Opublikowano

Sprzęgiełko sprawdziłem jak najbardziej, raczej jest w porządku.....

:decayed:

Dziś wziąłem papieru ściernego, na zapalonym silniku przystawiłem do rolki napinacza (ostrożnie żeby paluszków nie urwało) troszkę ją zapolerowałem, zmieniłem pasek klinowy na nowy. I jak na razie wszelkie piski zniknęły, jest OK.

producenci i dystrybutorzy podzespolow zawsze beda mieli dobrze ..... :cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a czy do wyjęcia alternatora konieczne jest odkręcanie wiska?

Opublikowano

a czy do wyjęcia alternatora konieczne jest odkręcanie wiska?

tak, nie odkrecisz dolnej sruby mocujacej alternator. nie trzeba wiska wyciagac, wystarczy zdjac je z osi i odlozyc przy chlodnicy.[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 10:20_________________________________________________

II temat już jedziesz :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=134690.0

ale ten watek jest o AVF, AWX....

Opublikowano

Ale tu i tam kolega o to samo pyta ( sprzęgiełko jest tam i tu chyba takie same :mysli: ) , ogólnie kolega paput jakiś nie trybliwy :cool1:

Opublikowano

Ale tu i tam kolega o to samo pyta ( sprzęgiełko jest tam i tu chyba takie same :mysli: ) , ogólnie kolega paput jakiś nie trybliwy :cool1:

dzwoniłem teraz do sklepu i jest sprzęgiełko za 150 firmy INA ale gościo mówi że może trzeba je będzie trochę przerobić. Nie wiecie może o co biega?

Opublikowano

dzwoniłem teraz do sklepu i jest sprzęgiełko za 150 firmy INA ale gościo mówi że może trzeba je będzie trochę przerobić. Nie wiecie może o co biega?

Napisałem Ci że masz uderzyć do TOMa :cool1: >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30793.0

JA niedawno kupowałem od niego do [AVF-a] i płaciłem 100 pln za INA

Opublikowano

Napisałem Ci że masz uderzyć do TOMa :cool1:

JA niedawno kupowałem od niego do [AVF-a] i płaciłem 100 pln za INA

pisałem do niego wczoraj ale póki co cisza

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew: :polew:

idz do innego sklepu, :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sprzegiełko alternatora INA i tu masz nr. 535 0005 10 cena około 110zł

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew: :polew:

idz do innego sklepu, :polew: :polew: :polew: :polew:

bo koleś mówi że nie wie może u mnie jest inny wieloklin i trzeba będzie przerabiać, najlepiej jak bym wyjął i przyniósł swoje mówi

Opublikowano

sprzegla alternatora do tych silnikow sa 2 rodzajow. z paskiem 5- cio lub 6 -scio rowkowym i nic sie nie przerobi.

u ciebie skoro jest wisko jest 5cio rowkowy.

a sprzedawca skoro nie zadal tobie stosownych pytan nie ma pojecia o tym co sprzedaje.

Opublikowano

sprzegla alternatora do tych silnikow sa 2 rodzajow. z paskiem 5- cio lub 6 -scio rowkowym i nic sie nie przerobi.

u ciebie skoro jest wisko jest 5cio rowkowy.

a sprzedawca skoro nie zadal tobie stosownych pytan nie ma pojecia o tym co sprzedaje.

ale podobno były dwa rodzaje sprzęgieł różniące się wieloklinem i może nie wchodzić nawet nowe sprzęgło[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 12:51_________________________________________________w sumie to i tak już kupiłem za 140 zł INA, niedługo będę wymieniał