ksiu85 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Witam mam takie pytanko,czy jest taka mozliwosc zeby wyciagnac sam grill z B7 zeby zalozyc znaczek S-line (jesli tak to jak to zrobic??)czy trzeba wymatowac zderzak?? Chodzi o ten znaczek
iwadrian Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Żeby zdemontować grill trzeba zdjąć zderzak, ja bym nie demontował grilla go założenia tego znaczka.
ksiu85 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Żeby zdemontować grill trzeba zdjąć zderzak, ja bym nie demontował grilla go założenia tego znaczka. A masz jakis pomysl zeby to zamontowac??Myslalem ze jakos da sie to zrobic od zewnatrz ale niema zabardzo dostepu zeby zalozyc te klamry a niechce czegos popsuc
iwadrian Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 spróbuj najpierw zatrzaski za pomocą wąskich szczypiec na żeberka grilla od tyłu założyć a potem wsunąć w nie znaczek, opcja druga to odkręcić śrubki trzymające zderzak do wzmocnienia czołowego i wsunąć od góry rękę z tyłu grilla opcja trzecia odsunąć jedną stronę lub zdjąć cały zderzak. grilla od zderzaka nie musisz odpinać.
Rekomendowane odpowiedzi