Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też uciekam .... do juterka :hi:

Narazinek...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rako... A w jakim zawodzie szukasz pracy jeśli można??

W sumie to co chciałem zawsze robić to prowadzić serwis komputerowy....ale jakoś odbicia owego nie było. Chodz nie powiem że na boczku gdzie niegdzie lubie dorobić sobie w tym fachu ;)

A z zawodu ogólnie mam technika ekonomiste. :tongue4: chodz w zawodzie swoim nie pracuje, nie pracowalem.

Z racji na swój wiek miałem w zyciu pierwszą fuche a mianowiecie robiłem w Man Buss....skrecalem i rozkrecalem autobusy hehe nie no a tak na powaznie to robiłem przy klimatyzacji tych właśnie aut jak i elektryce. To moja była pierwsza robotka która w cale nie była zła no szkoda że nie przedłuzyli umowy ale duzo wiary poleciało co zrobic :(

Ale głównie pracowałem tam jako monter.

Narazie chce coś złapać juz nie mówie o jakims rewelacyjnym sianie, chociaz cos na zaczepke narazie a zawsze mozna pójsc gdzies indziej... :good:

Opublikowano

W sumie (...)

Narazie chce coś złapać juz nie mówie o jakims rewelacyjnym sianie, chociaz cos na zaczepke narazie a zawsze mozna pójsc gdzies indziej... :good:

Z tego co się orientuję, to w Norauto w Swadzimiu kogoś szukają chyba na stanowisko sprzedawcy...

Opublikowano

W sumie (...)

Z tego co się orientuję, to w Norauto w Swadzimiu kogoś szukają chyba na stanowisko sprzedawcy...

Dzięks za info....póki co staram się dostać na targi poznańskie czekam cały czas za odpowiedzią od wujka....ale tam raczej na 90% więc jestem dobrej myśli ;)

Opublikowano

W sumie (...)

Dzięks za info....póki co staram się dostać na targi poznańskie czekam cały czas za odpowiedzią od wujka....ale tam raczej na 90% więc jestem dobrej myśli ;)

Spox... :)

Opublikowano

Dobra na mnie już pora ;):hi:

Do juterka :)

Opublikowano

Dobra na mnie już pora ;):hi:

Do juterka :)

Ja też spadam... Oczy mi odmawiają posłuszeństwa...

Chyba do jutra... :)

Opublikowano

ja też, dobranoc wszystkim

Opublikowano

:hi:

Panowie i Panie pytanie o 11 wyruszam na Poznań z Nowego Tomyśla lece autostradą mam proźbe czy może ktos mi napisac jak wygląda droga i centrum Poznania chodzi o warunki na drodze ....

Ide spać po nocce :naughty:

Opublikowano
:hi: znów troszkę napadało w nocy...
Opublikowano

Hej, Mam wielki problem z nagraniem DVD do mojego RNS-E 2010-straciłem już 11płyt :-(. Mam pytanie i wielką prośbę. Czy macie moze jakiś wolny komplet płyt do nawigacji RNS-E DVD1iDVD2 2010? Może do odbioru na spocie za przysłowiowa flashkę:-) Chociaż nigdy na takim spotkaniu nie byłem, spocie. A Audi posiadam od dwóch tygodni dopiero. Pozdrawiam

Opublikowano

:hi:

Panowie i Panie pytanie o 11 wyruszam na Poznań z Nowego Tomyśla lece autostradą mam proźbe czy może ktos mi napisac jak wygląda droga i centrum Poznania chodzi o warunki na drodze ....

Ide spać po nocce :naughty:

cześć :hi:

droga jest ok wszystkie czarne :good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 13:13_________________________________________________

Hej, Mam wielki problem z nagraniem DVD do mojego RNS-E 2010-straciłem już 11płyt :-(. Mam pytanie i wielką prośbę. Czy macie moze jakiś wolny komplet płyt do nawigacji RNS-E DVD1iDVD2 2010? Może do odbioru na spocie za przysłowiowa flashkę:-) Chociaż nigdy na takim spotkaniu nie byłem, spocie. A Audi posiadam od dwóch tygodni dopiero. Pozdrawiam

napisz do Mussashiego może będzie miał coś :)

Opublikowano

siemka :hi:

Vito jak chcesz to mam znajomego mechanika... mi robił rozrząd i ogólnie każdemu go polecam więc mogę się zapytać o koszt robocizny jeśli jesteś zainteresowany...

Opublikowano
:hi: byłem i przyjechałem cały naszczęscie :gwizdanie: autostrada nie ciekawa troche była bo z pola nawiewało co kawałek ale tak ogólnie gitara ... jutro tez bee w poznaniu to odrazu na spot wpadne ...aha przy okazji kolega ze mną przyjedzie A6 z poprzednigo klubu audi 80 ... :naughty:
Opublikowano

Dobry wszystkim :hi:

Kto mi powie którędy zjeżdża się do poziomu -2 w KC ?? Nie znam za dobrze tej galerii a postaram się jutro wpaść. :naughty:

Opublikowano

:hi: byłem i przyjechałem cały naszczęscie :gwizdanie: autostrada nie ciekawa troche była bo z pola nawiewało co kawałek ale tak ogólnie gitara ... jutro tez bee w poznaniu to odrazu na spot wpadne ...aha przy okazji kolega ze mną przyjedzie A6 z poprzednigo klubu audi 80 ... :naughty:

jak najbardziej ... na spoty wpadają różne auta ponieważ są osoby które śmigały A4 a teraz mają inne fury a i tak są na spotach :)[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 17:13_________________________________________________

Dobry wszystkim :hi:

Kto mi powie którędy zjeżdża się do poziomu -2 w KC ?? Nie znam za dobrze tej galerii a postaram się jutro wpaść. :naughty:

jak wjedziesz na rondo z Bułgarskiej to przejedziesz je prosto i pierwszy wjazd w prawo do galerii i łukiem po ok 50m w lewo będzie zjazd na poziom -2 .... i tam się kieruj na koniec parkingu .....

Opublikowano

Dzięki Madas ;)

Opublikowano

nie ma sprawy mam nadzieję że tarafisz bez problemu ... jak cos to dzwoń .....zaraz prześle Ci listę kontaktów i poproszę na PW Twój nr ....

Opublikowano

Ja bym też poprosił o kontakty :) w razie czego, żebym mógł zadzwonić :)

Opublikowano

Ja bym też poprosił o kontakty :) w razie czego, żebym mógł zadzwonić :)

już wysłane :)