Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

A jakis konkretny kolor parkingu czy trzeba jeździc po wszystkich :naughty:

aha mam zabrać biało czerwoną taśme aby odgrodzić parking mam całą rolkę :mysli:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________

:hi: Uszanowanka wszystkim :hi:

Jak wieczorek mija ??:):cool1:

Dobrze mija właśnei ide na nocke :decayed:

A jakis konkretny kolor parkingu czy trzeba jeździc po wszystkich :naughty:

aha mam zabrać biało czerwoną taśme aby odgrodzić parking mam całą rolkę :mysli:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________

:hi: Uszanowanka wszystkim :hi:

Jak wieczorek mija ??:):cool1:

Dobrze mija właśnei ide na nocke :decayed:

Uuuu to szału nima :decayed: ale z drugiej strony ja tez lada moment robote zaczynam takze już nie będzie tyle wolnego... :gwizdanie:

siemka wieczorem :hi:

właśnie wróciłem z pracy... do Gostynia jechałem 3 godziny... z powrotem 2 :disgust: drogi masakra ale przejezdne... co prawda większość trasy to 50km/h

:mysli:....szkoda że w gadżetach klubowych niema koszuleczki z takim logiem jak większość ma w profilu,,mowa o koziołkach" z miejsca bym zakupił :):good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 21:43_________________________________________________

siemka wieczorem :hi:

właśnie wróciłem z pracy... do Gostynia jechałem 3 godziny... z powrotem 2 :disgust: drogi masakra ale przejezdne... co prawda większość trasy to 50km/h

Wszystko jeszcze przez ten wiatr;/ zmiata ten śnieg na drogi...najgorzej jak jedziesz jeszcze przez odkryty teren :thumbdown:

Dobry pomysł z tymi koszulkami trzeba nad tym pomyśleć :>

No widzisz jak tam czasem siąde i myśle ... :kox: hehe Czasem coś wymyśle :cool1:

niektórzy mają koszulki z koziołkami... były na letnim zlocie rozdawane dla każdego uczestnika :)

Niektórzy to mają szczęście ... :slina:

projekt jest u mnie w kompie więc można pomyśleć jak coś .... [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________ooo cześć Paweł :hi:

projekt jest u mnie w kompie więc można pomyśleć jak coś .... [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:13_________________________________________________ooo cześć Paweł :hi:

Siemanko :hi:

No ja bym się pisał odrazu :) heh

http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html;msg994793#msg994793[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________

projekt jest u mnie w kompie więc można pomyśleć jak coś ....

w sumie to można pomyśleć nad koszulkami dla ekipy wlkp... tylko jak będzie 10 os chętnych to nie wiem czy jest sens :mysli:

spadam, wszedłem na chwilkę by sobie przypomnieć parę dobrych rzeczy.

:hi:

zaglądaj czasem .... zawsze mile widziany jesteś .... pozdrów Ninę :)

http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html;msg994793#msg994793[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________

projekt jest u mnie w kompie więc można pomyśleć jak coś ....

w sumie to można pomyśleć nad koszulkami dla ekipy wlkp... tylko jak będzie 10 os chętnych to nie wiem czy jest sens :mysli:

Trzeba by było zrobić liste.....i najlepiej jakąś zaliczką sypnąc zeby później kogoś w jelenia nie zrobic....bo to różnie...

Szczerze z taka koszuleczką by sie dumnie chodziło :naughty:

tak lukałem na zdjęcia ze spocików róznych....Wy to już jak jedna wielka rodzinka wszyscy sie znaja :):good:

Zdjęcia zarąbiste :):good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________Niom fajnie by było ruszyć z temacikiem koszulek ;):good:

tak lukałem na zdjęcia ze spocików róznych....Wy to już jak jedna wielka rodzinka wszyscy sie znaja :):good:

Zdjęcia zarąbiste :):good:

znamy się już trochę ale wciąż dochodzą nowe osoby ale i część odchodzi ... a potem znowu wracają ... wiesz jak jest ...w życiu różnie bywa .....[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________widzę że Maciek wkręcasz się trochę :good: :good: :good: