Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziadek, ja bym był ale wiesz, że zapierdalam ostro z firmą i od kilku dni jestem zdygany na maxa

Vario Customs

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@vario szkoda, chciałem usłyszeć te twoje v8... No ale moze na wiosne jak przyjade do twojej Firmy...trzymaj termin

Opublikowano

Chyba tak będzie lepiej, BTW i tak bym musiał auto na zewnątrz zostawić bo nie wjadę na parking podziemny

Vario Customs

Opublikowano
Chyba tak będzie lepiej, BTW i tak bym musiał auto na zewnątrz zostawić bo nie wjadę na parking podziemny

Vario Customs

Ja tydzień temu jak byłem to jednak wjechałem na dół.

Niestety w tym tygodniu nie bardzo mogę być, może następnym razem.

Opublikowano

to odpuszczamy dziś zupełnie? ja i tak mam parę rzeczy do załatwienia wieczorem, więc max godzinkę bym był...

Opublikowano
to odpuszczamy dziś zupełnie? ja i tak mam parę rzeczy do załatwienia wieczorem, więc max godzinkę bym był...

Ja i tak będę bo zaneta juz sobie zakupy wkrecila więc kto chętny może przyjechać, jakby ktoś był a mnie nie będzie przy aucie to nr w asistance tez aktualny...

Opublikowano

Baartas ale ja mam za duże auto ;)

Vario Customs

Opublikowano
Baartas ale ja mam za duże auto ;)

Vario Customs

Aha już się domyślam o co chodzi :wink::wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

witam czemu nie robimy zlotu na parkingu plazy na ostatnim piętrze tylko w king cross ??

Opublikowano

W plazie masz parking " z przeciągiem" - otwarty, a w KC masz podziemny gdzie jest cieplej. Postój sobie na parkingu w plazie przy mrozie.

Opublikowano

zen86 no w sumie racja

Opublikowano

no to jest odpowiedz :decayed:

Opublikowano
:bry: szukam dwóch pokoi do wynajęcia od stycznia. Najchętniej winogrady i miejsce parkingowe :wink: ale rozważę każdą propozycję :hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
W plazie masz parking " z przeciągiem" - otwarty, a w KC masz podziemny gdzie jest cieplej. Postój sobie na parkingu w plazie przy mrozie.

Zgadzam się, że stać w mrozie tam nie jest przyjemnie i nie chcę postulować o jakieś zmiany miejsca spotkań, ale będąc na ostatnim spocie z tego co zrozumiałem to i tak spotkanie odbywa się w kawiarni w centrum handlowym, natomiast jak się czeka na innych członków klubu zawsze można posiedzieć w samochodzie, takie tylko moje zdanie...

Opublikowano

gorzej, jak jest np. 10+ osób to już musiałby ktoś autobusem przyjechać, żeby siedzieć w jednym :whistling:

Opublikowano
  • Autor
:hi::hi::hi::hi::hi: Witam Panowie ;)
Opublikowano
gorzej, jak jest np. 10+ osób to już musiałby ktoś autobusem przyjechać, żeby siedzieć w jednym :whistling:

Vario pisał że ma duże auto :wink:

A tak na poważnie, jestem nowym członkiem klubu i jak na razie mam za sobą jeden spot, ale z tego co słyszałem to ostatnio trochę spoty "podupadły" i rzadko zdarza się większa liczba osób. Pewnie dlatego, że pogoda jednak nie zachęca, a poza tym ciężko jest zgrać większą liczbę osób w jednym czasie... Może na wiosnę sytuacja się poprawi