Gwerty Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak tam się Grzesiu wracało? Śnieg był?Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip troche było. ale najbardziej to zaskoczył poznan. bo jak wyjezddzałem to lekko padało. a jak dzis wrociłem to go jest sporo wiecej:) ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- vario powiedz zajmujesz sie praniem tapicerek w auce. mam auto w którym trzeb gruntownie wyprać wnętrze. podejmiesz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 :hi:Pany jakiś spocik w niedzielę ja jestem na tak, mialbym okazje Was w koncu poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 mnie nie ma w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Decyzja podjęta, na sprzedaż Galaxy S III biały, od dzisiaj 24mc gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Decyzja podjęta, na sprzedaż Galaxy S III biały, od dzisiaj 24mc gwarancji cene podaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 pisał wcześniej 1,7k dobry tak wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 z okazji walę tynki .. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21780_430050093730257_640218129_n.jpg ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- pisał wcześniej 1,7kdobry tak wogóle czesc, w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 z okazji walę tynki .. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21780_430050093730257_640218129_n.jpg ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- pisał wcześniej 1,7kdobry tak wogóle czesc, w PL? byłem tylko tydzień, obecnie w SE, w dzień kobiet wracam do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 z okazji walę tynki .. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21780_430050093730257_640218129_n.jpg ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- pisał wcześniej 1,7kdobry tak wogóle czesc, w PL? byłem tylko tydzień, obecnie w SE, w dzień kobiet wracam do PL na dłużej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Karol ale mało informacji o tobie widać, ile postów i kiedy dołączył - co to jakieś incognito ? jak się uda to do 3,04 a jak nie to przed wielkanocą będe wracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Karol ale mało informacji o tobie widać, ile postów i kiedy dołączył - co to jakieś incognito ? jak się uda to do 3,04 a jak nie to przed wielkanocą będe wracał a po co więcej ... jak odpisujesz 1-2 linie to starsznie wydłuża się wątek .. bo profil zajmuje 15cie linii a treści brak obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Karol ale mało informacji o tobie widać, ile postów i kiedy dołączył - co to jakieś incognito ? jak się uda to do 3,04 a jak nie to przed wielkanocą będe wracał a po co więcej ... jak odpisujesz 1-2 linie to starsznie wydłuża się wątek .. bo profil zajmuje 15cie linii a treści brak obok Dokładnie, mógłby być spojler do info, i po co świecić metryką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak tam się Grzesiu wracało? Śnieg był?Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip troche było. ale najbardziej to zaskoczył poznan. bo jak wyjezddzałem to lekko padało. a jak dzis wrociłem to go jest sporo wiecej:) ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- vario powiedz zajmujesz sie praniem tapicerek w auce. mam auto w którym trzeb gruntownie wyprać wnętrze. podejmiesz sie? Dołączę się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Na tapatalku nie wydłuża postów a na kompie to nie przeszkadza Banan PW proszę albo audiencję w VC z pacjentem Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 czyje to auto ? AUDI A4 = SEDAN = XENON = S-LINE = QUATTRO = TDI = (3030654526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 i co ze spotem? robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 eloelo panocki, macie gdzies u siebie w Pzn hamownie drogową?? . Bo po tym wybebeszeniu mojego padła, sprawdzilbym w koncu jak jego muskulatura . WSTR Garage - Wojtek kiedyś miał ... wcześniej był link do jego strony jak ustalisz coś to odezwij się na PW, pls oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi