Iverson Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś jestem w końcówce "draftu" co masz na myśli??
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś jestem w końcówce "draftu" co masz na myśli?? Wczoraj o 22 @ top 3 spammers... dziś jestem niewidoczny
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione?
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione? Noo, za***isty ze mnie rezacz - naklejki na listwy przykleiłem :polew:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś jestem w końcówce "draftu" co masz na myśli?? Wczoraj o 22 @ top 3 spammers... dziś jestem niewidoczny na to trzeba pracowac od samego rana :polew:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:24_________________________________________________ bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione? Noo, za***isty ze mnie rezacz - naklejki na listwy przykleiłem :polew: kiedy reszta?
Iverson Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Wczoraj o 22 @ top 3 spammers... dziś jestem niewidoczny pamiętaj jest top 10 wszystko przed Tobą
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Może głupie stwierdzenie ale różowi powinni mieć dużą literę z przodu jak jak ma Ive
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś jestem w końcówce "draftu" co masz na myśli?? Wczoraj o 22 @ top 3 spammers... dziś jestem niewidoczny na to trzeba pracowac od samego rana :polew:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:24_________________________________________________ bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione? Noo, za***isty ze mnie rezacz - naklejki na listwy przykleiłem :polew: kiedy reszta? Nie było kiedy - z rańca do Pozka, potem polataliśmy trochę z Vario - od 14 w pracy i niestety dziś trzeba było zrobić kilka rzeczy... Co do modów - zderzak, grill i kratki już leżą w domu - Arki zamówił mi progi i nakładkę. Sprzęt ma być w sobotę i właśnie wtedy atakuję lakiernika... Jak dobrze pójdzie wyjadę w przyszłym tyg. czyli na spota juz będzie
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Może głupie stwierdzenie ale różowi powinni mieć dużą literę z przodu jak jak ma Ive masz tak jak sie zarejestrowales... ja tez mam mala
Iverson Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 masz tak jak sie zarejestrowales... ja tez mam mala nisko się cenicie?? , zawsze trza mieć łeb wyżej niż się sra :polew:
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Może głupie stwierdzenie ale różowi powinni mieć dużą literę z przodu jak jak ma Ive Możesz napisać od Admina o zmianę nicka. Np. na Patrykbor
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zawsze można zmienić by trza pogadac z zielonym :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 masz tak jak sie zarejestrowales... ja tez mam mala nisko się cenicie?? , zawsze trza mieć łeb wyżej niż się sra :polew:
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś jestem w końcówce "draftu" co masz na myśli?? Wczoraj o 22 @ top 3 spammers... dziś jestem niewidoczny na to trzeba pracowac od samego rana :polew:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:24_________________________________________________ bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione? Noo, za***isty ze mnie rezacz - naklejki na listwy przykleiłem :polew: kiedy reszta? Nie było kiedy - z rańca do Pozka, potem polataliśmy trochę z Vario - od 14 w pracy i niestety dziś trzeba było zrobić kilka rzeczy... Co do modów - zderzak, grill i kratki już leżą w domu - Arki zamówił mi progi i nakładkę. Sprzęt ma być w sobotę i właśnie wtedy atakuję lakiernika... Jak dobrze pójdzie wyjadę w przyszłym tyg. czyli na spota juz będzie no prosze kolejny rezacz -pozytywnie :good:
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mi sie podoba jak jest taki problem to nie problem
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobra panowie... ja zmykam na film :gwizdanie: TVN - polecam
Rekomendowane odpowiedzi