Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 madas sadam siedzi u variota :gwizdanie: a kolega od srebrnej B6 byl juz kiedys... kojarze go ale nie pamietam jaki ma nick zawsze świeże i pewne informacje
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Spotkałem go na trasie jak byłem w Pozku w czwartek - myślałem czy mu nie mrugnąć czy coś ale bałem się że się rozochoci i jeszcze mi wjedzie w d***
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 bałem się że się rozochoci i jeszcze mi wjedzie w d***
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 juz nie [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________ :polew: I mrówkojada żeś jej pan nie zapuścił :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ten film mnie rozwala na drobne
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 juz nie [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________ :polew: I mrówkojada żeś jej pan nie zapuścił :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ten film mnie rozwala na drobne a pała mu furkotała jak ruski wentylator... :polew:
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor... kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Patryk Ty sie ale spamer robisz jeszcze troche i wszystkich nas przegonisz w statystykach :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor... kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie: Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Patryk Ty sie ale spamer robisz jeszcze troche i wszystkich nas przegonisz w statystykach :gwizdanie: a tak dzisiaj wyszlo
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor... kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie: Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała musialo Ci sie przewidziec bo kojarze kolege ze spota w Pestce... wlasnie po furce i na stowe to wlasnie emperorek...
Pepin Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Wszyscy testosteron oglądają nie , premiera na C+ jakiegoś filmu o Serbi, Bośni ...
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor... kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie: Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała musialo Ci sie przewidziec bo kojarze kolege ze spota w Pestce... wlasnie po furce i na stowe to wlasnie emperorek... Pewnie masz rację, patrzę na fotkę którą ma w profilu i wydaje mi się że to właśnie to auto...
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Pewnie masz rację, patrzę na fotkę którą ma w profilu i wydaje mi się że to właśnie to auto... może dwie proste rurki z tyłu zmyliły
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor... kolega o ktorym piszesz to emperorek ale on nie ma 1.8T tylko 1.9 131KM :gwizdanie: Kurcze wydawało mi się że widziałem oznaczenie 1.8T... Widocznie zwidziało mi się. A klekotu nie było słychać - muza za głośno leciała musialo Ci sie przewidziec bo kojarze kolege ze spota w Pestce... wlasnie po furce i na stowe to wlasnie emperorek... Pewnie masz rację, patrzę na fotkę którą ma w profilu i wydaje mi się że to właśnie to auto... wejdz w galerje zdjec i poszukaj fotki ze spota 26.10.2008 tam tez stoi jego fura
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 OK ale to już sprawdzę sobie w domu. Koniec pracy Jak się uda to jeszcze wlecę. CYA!
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 zaraz spadam do miasta... dostalem cynk ze niezle rakiety przyszly do Zaka [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:59_________________________________________________ OK ale to już sprawdzę sobie w domu. Koniec pracy Jak się uda to jeszcze wlecę. CYA! 3mka Bart-S
Rekomendowane odpowiedzi