Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś podjadę na dworzec i też zarezerwuje bo nawet dalej mamy od was do Bukowiny i szkoda paliwa, taniej wyjdzie lokomotywą :polew: :polew: :polew::kox:

oż kurde to dla oszczędnośći my jedziemy rowerami :gwizdanie: :polew: :polew:

:mysli: :mysli: :mysli: ty dobry pomysł ale załóżcie zimowe laczki lepiej :polew:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dziś podjadę na dworzec i też zarezerwuje bo nawet dalej mamy od was do Bukowiny i szkoda paliwa, taniej wyjdzie lokomotywą :polew: :polew: :polew::kox:

oż kurde to dla oszczędnośći my jedziemy rowerami :gwizdanie: :polew: :polew:

:mysli: :mysli: :mysli: ty dobry pomysł ale załóżcie zimowe laczki lepiej :polew:

i lancuchy :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 15:44_________________________________________________pomyslec tez mozna o jakiejs konstrukcji napedowej... na 2WD :polew: :polew:

Opublikowano

ok to z tego wszystkiego wyszło na to że piechotą idziemy.... chłopaki za 30min u mnie i wychodzimy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ok to z tego wszystkiego wyszło na to że piechotą idziemy.... chłopaki za 30min u mnie i wychodzimy :polew: :polew: :polew:

Liczę na waszą wytrwałość i mam nadzieję że dojdziecie na piątkową kolację :decayed::polew:

My też mamy taką opcję ale jak coś to załapiemy się na jakiegoś autostopa klubowego :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Liczę na waszą wytrwałość i mam nadzieję że dojdziecie na piątkową kolację :decayed::polew:

spokojnie nasze V bedzie 30 km/h ...więc na kolację zdążymy .... w razie w odłóż nam troszkę :naughty::polew:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 15:55_________________________________________________co tam słychać chłopaki :naughty:

Opublikowano

Jak tam przygotowania do wyjazdu :naughty:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :) Trochę czasu mnie nie było - widzę że przygotowania do wyjazdu ida pełną parą :>

Opublikowano

Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors :tongue4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie

Opublikowano

koniec oklejania :naughty:

Opublikowano

Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors :tongue4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie

No niestety nie tym razem - w sobotę mam ostatni egz. na uczelni a do tego musze do 15.04 oddać pracę... Możemy zrobić jakiegoś minispota wrzesińskiego jak już zjedziesz z Bukowiny :wink4:

Opublikowano

No niestety nie tym razem - w sobotę mam ostatni egz. na uczelni a do tego musze do 15.04 oddać pracę... Możemy zrobić jakiegoś minispota wrzesińskiego jak już zjedziesz z Bukowiny :wink4:

łokej, w przyszłym tyg. będe wolny to sie zdzwonimy, masz mój nr na PW, daj swojego też

Opublikowano

co to za umawianki :naughty:

Opublikowano

L.O.K.A.L.N.E. A cooo zazdrosny? :tongue4::wink4::decayed:

łokej, w przyszłym tyg. będe wolny to sie zdzwonimy, masz mój nr na PW, daj swojego też

KK fan, poszło na priv.

Opublikowano

A sooo zazdrosny? :tongue4::wink4::decayed:

nie ciekawski :przebiegly:

Opublikowano

:decayed:

Madas pokaż jak oklejanie wyszło - masz jakąś fotkę?

Opublikowano

:decayed:

Madas pokaż jak oklejanie wyszło - masz jakąś fotkę?

nie :no:

Opublikowano
:confused4:
Opublikowano

Madas co oklejałeś? :)

Opublikowano

:confused4:

nie było kiedy :)[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 18:45_________________________________________________

Madas co oklejałeś? :)

szyby auta jeśli można nazwać to oklejaniem.. :wallbash:

Sławek możesz pisać na Resie bo tęsknią chłopy :naughty::evil:

Opublikowano

BTW na tapicerkę się zdecydowałem - walę po nią w niedzielę... :decayed: za Wałbrzych ;(

O której wracacie? To może we Wrocku się spikniemy?