PABLO Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Ja dziś podjadę na dworzec i też zarezerwuje bo nawet dalej mamy od was do Bukowiny i szkoda paliwa, taniej wyjdzie lokomotywą :polew: oż kurde to dla oszczędnośći my jedziemy rowerami :gwizdanie: :polew: :mysli: ty dobry pomysł ale załóżcie zimowe laczki lepiej
nike21 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Ja dziś podjadę na dworzec i też zarezerwuje bo nawet dalej mamy od was do Bukowiny i szkoda paliwa, taniej wyjdzie lokomotywą :polew: oż kurde to dla oszczędnośći my jedziemy rowerami :gwizdanie: :polew: :mysli: ty dobry pomysł ale załóżcie zimowe laczki lepiej i lancuchy [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 15:44_________________________________________________pomyslec tez mozna o jakiejs konstrukcji napedowej... na 2WD :polew:
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ok to z tego wszystkiego wyszło na to że piechotą idziemy.... chłopaki za 30min u mnie i wychodzimy :polew:
PABLO Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ok to z tego wszystkiego wyszło na to że piechotą idziemy.... chłopaki za 30min u mnie i wychodzimy :polew: Liczę na waszą wytrwałość i mam nadzieję że dojdziecie na piątkową kolację My też mamy taką opcję ale jak coś to załapiemy się na jakiegoś autostopa klubowego :polew:
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ok to z tego wszystkiego wyszło na to że piechotą idziemy.... chłopaki za 30min u mnie i wychodzimy :polew: Liczę na waszą wytrwałość i mam nadzieję że dojdziecie na piątkową kolację spokojnie nasze V bedzie 30 km/h ...więc na kolację zdążymy .... w razie w odłóż nam troszkę [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 15:55_________________________________________________co tam słychać chłopaki
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Dzień dobry wszystkim Trochę czasu mnie nie było - widzę że przygotowania do wyjazdu ida pełną parą :>
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie No niestety nie tym razem - w sobotę mam ostatni egz. na uczelni a do tego musze do 15.04 oddać pracę... Możemy zrobić jakiegoś minispota wrzesińskiego jak już zjedziesz z Bukowiny
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie No niestety nie tym razem - w sobotę mam ostatni egz. na uczelni a do tego musze do 15.04 oddać pracę... Możemy zrobić jakiegoś minispota wrzesińskiego jak już zjedziesz z Bukowiny łokej, w przyszłym tyg. będe wolny to sie zdzwonimy, masz mój nr na PW, daj swojego też
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 co to za umawianki L.O.K.A.L.N.E. A cooo zazdrosny? Bart-S a ty panie walisz z nami ? na zlot ofkors [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:55_________________________________________________bo chciałbym zwąchać twojego sprzęta troche zderzaki, dokładki i inne [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 17:56_________________________________________________dobra to trza by sie zacząć pakować co nie No niestety nie tym razem - w sobotę mam ostatni egz. na uczelni a do tego musze do 15.04 oddać pracę... Możemy zrobić jakiegoś minispota wrzesińskiego jak już zjedziesz z Bukowiny łokej, w przyszłym tyg. będe wolny to sie zdzwonimy, masz mój nr na PW, daj swojego też KK fan, poszło na priv.
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 co to za umawianki A sooo zazdrosny? nie ciekawski
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Madas pokaż jak oklejanie wyszło - masz jakąś fotkę?
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Madas pokaż jak oklejanie wyszło - masz jakąś fotkę? nie
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 nie było kiedy [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 18:45_________________________________________________ Madas co oklejałeś? szyby auta jeśli można nazwać to oklejaniem.. Sławek możesz pisać na Resie bo tęsknią chłopy
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 BTW na tapicerkę się zdecydowałem - walę po nią w niedzielę... za Wałbrzych ;( O której wracacie? To może we Wrocku się spikniemy?
Rekomendowane odpowiedzi