malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no patrzcie jaką se konwersacje zapodali malutka a ty kiedy na spocie bedziesz co ?? co tam słychać kibole ? Jak dobrze zapodasz to możesz sie przyłączyć do tej konwersacji Będe na spocie 19-stego [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 18:21_________________________________________________ no patrzcie jaką se konwersacje zapodali malutka a ty kiedy na spocie bedziesz co ?? co tam słychać kibole ? przegrywamy Nie chce nic mówić ale tak już zostanie.....
Pawel_Poznan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ooooo już remis Ciekawe na jak długo :mysli:
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :>
Pawel_Poznan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew:
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ooooo już remis Ciekawe na jak długo :mysli: Będzie 2:1 i wygrałam!!
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mam nadzieję że teraz brama :notworthy:
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkim jak zwykle wygrałem Remis 1:1 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkim jak zwykle wygrałem Remis 1:1 :gwizdanie: szkoda jak cholera.... co się dzieję z tą drużyną
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew:
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkim jak zwykle wygrałem Remis 1:1 :gwizdanie: niema sprawy - pozwolimy ci postawić na spocie
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego????
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkim jak zwykle wygrałem Remis 1:1 :gwizdanie: niema sprawy - pozwolimy ci postawić na spocie po faworku :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą W każdym razie mniejszych ode mnie w tym zacnym gronie napewno nie ma
Rekomendowane odpowiedzi