Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :)

Opublikowano

dobry...

wstawac, kibicowac kubicy trzeba :kox:

Opublikowano

:hi:

bry :naughty:

Opublikowano

dobry...

wstawac, kibicowac kubicy trzeba :kox:

:hi: wszystkim

Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 08:56_________________________________________________oj jak dobrze że wyścig o 9 bo myślałem że o 7 ale nie miałem się siły podnieść bo się zbombardowałem wczoraj

Opublikowano

dobry -jak tam kubica - warto schodzić na tv ?

Opublikowano

bardzo ciekawy wyścig - najlepszy jaki do tej pory widziałem, te manewry :gwizdanie:

Opublikowano

:siema:

gdzie sie spotykamy dzisiaj? jak narazie sloneczko ladnie swieci i jesli sie do 16 pogoda nie popsuje to moze faktycznie zobaczymy co slychac na sw Jerzego? :mysli:

Opublikowano

witam wszystkich![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:09_________________________________________________zobacze wasz spocik na fotach o ile musashi cos wklei :confused4:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:11_________________________________________________tomek znalazles cos godnego uwagi?

Opublikowano

tak b6 s4 ale poza moim zasięgiem kasowym :no::(

Opublikowano

hmm tak to czasami bywa, ja tez chcialem kupic b6 i nawet mialem kapuche na nia ale niestety musialem kupic b5 i corse dla mojej :thumbdown:

Opublikowano

chyba kupię 1.8TQM i porezam :gwizdanie: , ale to po nowym roku

Opublikowano

ale mysle ze koniec roku moze poczatek przyszlego cos sie da zrobic tylko musze tez poszukac cos godnego uwagi, tylko nie z wloch i nie od turka :naughty:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:28_________________________________________________jak bedziesz chcial sprzedac swoja niunie to daj znac moze kogos znajde

Opublikowano

pożyjemy , zobaczymy , ja mam milion pomysłów na minutę , także nigdy nic nie wiadomo co i jak :decayed:

Opublikowano

heh trudno sie rozstac z niunia wiedzac ile sie w nia zainwestowalo i naglaskalo zeby wygladala jak wyglada

Opublikowano

eee no narazie to ja dużo nie wsadziłem :cool1: , gwint 450zł , program 800zł, grill RS4 200zł , i fajki polerowane 80zł, aha i 2 nowe zimówki 580zł przez rok to jest nic prawie :decayed:

Opublikowano

:siema:

gdzie sie spotykamy dzisiaj? jak narazie sloneczko ladnie swieci i jesli sie do 16 pogoda nie popsuje to moze faktycznie zobaczymy co slychac na sw Jerzego? :mysli:

ja nie dojadę dzisiaj .. ale może zamiast św. Jerzego np parking pod firmą kurierska na Nowych Zawadach ..

stacja benzynowa jest obok (ze 150m) , żeby w razie coś się napić, bo tam na Jerzego to nic nei ma chyba w okolicy

Opublikowano

powiedz mi a szyby przyciemniales czy taka juz kupiles?[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:48_________________________________________________pepin :hi: