Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka Musa :> co slychac? :)

a spokojnie,

kiedy robimy xenony :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj zadzwonie i sie zapytam kiedy jest na popoludniu w pracy... jesli w tym tyg to kiedy Ci najbardziej pasuje? :)

Opublikowano

no to hujnia , współczuję , jaki motor miała b8??

160KM

jade po nią do Lublina bo brat chce naprawiać a AP w Poznaniu i już na jutro w serwisie jestem umówiony. zderzak błotnik, klapa w drobny mak ale da się jechać wiec powoli dojadę,

uwaga na chlodnice oraz uklad klimatyzacji, z reguly nie przezywaja tego typu zdarzen. masz foty?[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________

dzisiaj zadzwonie i sie zapytam kiedy jest na popoludniu w pracy... jesli w tym tyg to kiedy Ci najbardziej pasuje? :)

nie piatek :decayed:

Opublikowano

Panowie szukamy pewnego parkingu w poblizu lotniska.Mowa o strzezonym i w miare przystepnym cenowo bo to kilka czy kilkanascie dni.Pzdr

jutro pewnie ci chłopaki odpiszą , ja się nie wypowiadam bo nie znam okolić łąwicy za bardzo

[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:41_________________________________________________niema nikogo to dymam spać

:gwizdanie:

dobry wieczor, czy tam dzien dorby :naughty:

:embarrassed::no: widziałem was towarzysze

Opublikowano

Marcin - w tym tygodniu jest na popoludnie w pracy takze mozemy jechac... z szarpakami nie bedzie problemu :wink4:

mam mu potwierdzic kiedy przyjade wiec pytanie do Ciebie kiedy Ci najbardziej pasuje? dzisiaj? jutro? w czwartek? a najlepiej zadzwon albo pusc sygnal to ja zadzwonie bo mam jeszcze jedna sprawe do Ciebie :decayed:

Opublikowano

doberek poeci :hi: :hi: :hi: :hi:

co tam słychac ciekawego czy nowego :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Dobrojeutro :hi:

M ja się w maju do U bardzo ładnie muszę uśmiechnąć w kilku sprawach !! :naughty::decayed:

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

:hi:

co tam słychać AZUNIA ?

Marzena sie pytałą czemu nie wchodzisz - chciała z tobą pogadać

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

w koncu po pracy zasluzony relaks przy zimnym piwku :beach:

Opublikowano

dobry :hi: - ja już po trasie z Lublina, auto odstawione do serwisu, nie jest źle ale geometria do roboty bo rzuca tyłem auta i trzesie w środku, strzał był w tylne koło i błotnik - zaraz wrzuce fotki[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:05_________________________________________________s6301634.jpg

Opublikowano

lampa i drzwi całe?

Opublikowano

mocno jakos nie jest ale widac ze po zawieszeniu dostal :kwasny: polecam zmierzenie plyty podlogowej i przy odbiorze wydruk do wgladu...

Opublikowano

mocno jakos nie jest ale widac ze po zawieszeniu dostal :kwasny: polecam zmierzenie plyty podlogowej i przy odbiorze wydruk do wgladu...

wszystko będzie sprawdzone bo i tak za to będzie płacone z OC sprawcy więc wstępnie w AP wycenili naprawę na 20tys pln, nowa felga na 100%, może i opona ale to sprawdzą

Opublikowano

jak kilkudziesiecio tonowka przyje*ala w zawieszenie to na bank amor i albo belka albo wahacze dostaly... nie mowiac juz o podluznicy ktora mogla sie minimalnie tez przesunac... badanie plyty to podstawa przy takim aucie

Opublikowano

witam kolegów i koleżanki :hi:

właśnie wróciłem z długiej podróży .... i tak Was lubliu że się postanowiłem przywitac :naughty:

Opublikowano

witam kolegów i koleżanki :hi:

właśnie wróciłem z długiej podróży .... i tak Was lubliu że się postanowiłem przywitac :naughty:

witamy szanownego pana :hi:

Opublikowano

mów mi Adaś :cool1: