nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ozesz ku*wa 5 min mnie nie bylo i jakie zmiany :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:14_________________________________________________ PW do Kuredu: ale Wy macie nasrane kolego Madas jeśli wysyłasz PW do pojedynczej osoby to piszemy w liczbie pojednynczej a nie mnogiej łamania zasad ortograficznych tez nie bede tolerował brawo - zadne dysmuzgowie nie bedzie tutaj panowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ozesz ku*wa 5 min mnie nie bylo i jakie zmiany :gwizdanie: też powoli nie wiem o co cho wołam modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dokładnie kto się "kolesiuje" to już wiem jeszcze tylko znajdę układ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: jeśli mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: zobacz jaki mój jest ładny-zieloniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: co takie zdziwko - szeryf wrócił do miasta i koniec z kolesiostwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: zobacz jaki mój jest ładny-zieloniutki hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to co można teraz a czego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz a Ty jak cytujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to co można teraz a czego nie to co można było do tej pory to już nie można a to co nie było można to dalej nie można - ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to co można teraz a czego nie można się słuchać ale nie być wysłuchanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: zobacz jaki mój jest ładny-zieloniutki hehehe z czego to HA???!!! po uszach chcesz??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz cos Ci sie pusto zacytowalo to co można teraz a czego nie a ktoz to wie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz a Ty jak cytujesz za taki cytat to tylko BAN sie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: zobacz jaki mój jest ładny-zieloniutki hehehe z czego to HA???!!! po uszach chcesz??!! dobre malutka - niech se nie mysli za dużo cfaniak jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak nic nie można to może można muc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi