Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemka... kochani skasowałem moje a4 na hetmańskiej, bmw mnie uderzyło bokiem w bok... heh jestem taki zły ze szkoda gadać, z jego winy ale audiny szkoda... szukam nowego auta, bedzie to napewno b7 w sedanie cena do 60 tys zł... 2,0tdi 140km.... skóra xenon- i wstawki carbon albo srebrne, elekr szyby x4...takie sa moje wymagania, czy ma z was ktos moze taka na sprzedaz oczywiscie w takim stanie abym nie musial od razu wtryskow wymieniac, i bezwypadkowa...

ps. jesli ktos bedzie zainteresowany kupnem mojej b6 niech napisze na priv auto stoi w wysogotowie krotoski-cichy cena 22.900 (zdjecia moge wyslac na maila) przód roztrzaskany 2 poduchy wystrzeliły, silnik cały, lewy tył lekko pukniety

wyposazenie:

skora, xenon, klimatronik, klimatyzowany schowek, drewno, zderzaki w kolorze nadwozia, esp itp, elektr podgrzewane lustra, szyby elektryczne x2, podgrzewane fotele, przyciemnione szyby, przebieg 137tys rok 2001 grudzien, moc 130/176km 405Nm

jesli maci kogos kto skupuje auta to za taka cene oddam w dobre rece

no 50-tką to napewno nie jechał :mysli: no cóż wariotów na drogach nie brakuje .....
Opublikowano

ponad 180

oooo stary , a Ty cały?? wszystko ok.??
Opublikowano

ponad 180

z głupim na rozumy sie nie pomijał????????? gdyby trafił na mnie a miałabym jeszcze siły to :bokser:
Opublikowano

troche poobijany ale nie spodziewałem sie tego ze audi tyle wytrzyma... ze mna wszystko ok, poprostu miałem szczeście

tzn koles wyszedł z auta podbiegł do mnie a potem z tego co pamietam karetka go zabrała...

no tak jest jak sie nie potrafi jezdzic autem z tylnym napedem w deszczu

ps. teraz to najbardziej mi szkoda auta bo tyle w nie włożyłem pieniedzy heh, nic bedzie nastepne

Opublikowano

troche poobijany ale nie spodziewałem sie tego ze audi tyle wytrzyma... ze mna wszystko ok, poprostu miałem szczeście

znam to uczucie.....[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:21_________________________________________________ a byłeś u jakiegoś medyka żeby Cie obejrzał???
Opublikowano

tzn byłem na kurlandzkiej na przeswietleniach (troche posciemniałem) i ide do psychologa, bo chce z nw jak najwiecej wyciagnać... ogolnie mam tylko ślad od napinaczy na żebrach i barku

Opublikowano

tzn byłem na kurlandzkiej na przeswietleniach (troche posciemniałem) i ide do psychologa, bo chce z nw jak najwiecej wyciagnać... ogolnie mam tylko ślad od napinaczy na żebrach i barku

przykra sprawa ... współczuję .....

Opublikowano

no to dobrze bo ja nie poszłam na prześwietlenie-i to był błąd......a co do psychologa-jak dobrze zagadasz to będzie ok :good:
Opublikowano

przykra sprawa ... współczuję .....

teraz madas to tylko mi dobrze doradź jakie b7 mam kupić:))) i na co uważać..

nic wypadek był nie bede płakać stało sie- najważniejsze zdrowie...

ps. dzieki za współczucie, teraz w niedziele były 4 auta a4 na m1 koło norauto, wtedy dopiero sie smutno zrobiło :sick3: ale dołącze do was niedługo

ps2. by malutka no właśnie tak mi podpowiedzieli znajomi ze czesto zdrowie psychiczne w pzu wyzej cenia ubezpieczyciele niz fizyczne

Opublikowano

spota nie mieliśmy w niedzielę ..... dopiero będzie 21.06 :)

Opublikowano

no to moze ktos sobie takiego nieoficjalnego zrobił bo z rodzinami byli :))

Opublikowano

ale ktoś od nas ??

Opublikowano

no własnie wydawało mi sie znajome b6 czarne w kombii, (przód od s4) nie znam nicka ale napewno od nas

Opublikowano

Emperorek wspolczuje super furki :( cale szczescie ze Tobie nic sie nie stalo... auto rzecz nabyta a zdrowie ma sie tylko jedno...

co do spota pod M1 to byl ale A4club.eu

Pawel od nas na chwile do nich podjechal bo mu machali :naughty:

my sie jednak z nimi nie integrujemy :wink4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:49_________________________________________________hahahaha jak wpiszesz A.4 club. eu to wyskakuje kaszana.eu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty adidas co z fakturami :mysli::disgust:

Opublikowano

heeheheh to juz rozumiem... Tak jak mówisz tylko jakis taki sentyment do b6 miałem:(((

Opublikowano

Ty adidas co z fakturami :mysli::disgust:

zaraz bede wiedzial, dopiero co do firmy zladowalem :wink4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:58_________________________________________________

jakis taki sentyment do b6 miałem:(((

zawsze sie ma sentyment do czegos w co wklada sie serce... skoro dbales o auto, dmuchales i chuchales to nic dziwnego :) ale na pocieszenie dodam ze z kolejnym tez tak bedziesz mial a kiedys na pewno przyjdzie czas ze bedziesz i to nastepne wymienial na nowsze :wink4:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:59_________________________________________________Bartek ksiegowosc juz chyba zwiala do chaty i info bede mial najpozniej jutro rano... :confused4:

ale powinna kasa pojsc bo juz kilka dni temu faktury trafily do ksiegowki :mysli: