Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotras wczoraj mi pisales ze Ci w miescie pali 12-13l ale przy spokojnej jezdzie czy przy dynamicznej? :mysli:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

raczej spokojnej :naughty: [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:38_________________________________________________staram sie po miescie w miara spokojnie smigac chyba ze mi jakis glab migdala rozbuja wtedy ............................... :naughty:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:39_________________________________________________generalnie testowac moge ja tylko po tej stonie granicy na autostradkach :naughty:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:41_________________________________________________220km/h jeszcze daje rade, moze cos jeszcze bym z niej wycisnol bo cos tam zapasu jeszcze bylo :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:43_________________________________________________kwestia tego jakie sa przeklamania na liczniku. nawi pokazuje mi o 5km/h nizej :mysli:

Opublikowano

...wreszcie słońce...chociaż , ze 2h by mogło świecić :confused4: , morning ochlaptusy :hi:

Opublikowano
:hi: Tomek[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________u mnie tez narazie swieci,tylko jak dlugo :mysli:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________uciekam do roboty,milego dzionka zycze
Opublikowano

siemka Pawel :)

Opublikowano

Morgen :) widzę, że wszyscy w pracy i bardzo dobrze, z naszych podatków utrzymujemy resztę Polski no nie?

Opublikowano

:hi:

ja tylko siedze w pracy :decayed:

Opublikowano

Ja i biegam i siedzę :) no i dojechać muszę hihih - dzisiaj optymalna jazda Poznań Września 15 min a Poznań Kalisz przez Pyzdry Chocz 65 min :) spalanie 5,4 :)

Opublikowano

ja mam dzisiaj wolne :> jutro lece gdzies w trase

Opublikowano

Milego dzionka dla wszystkich!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dostawczakiem ? męczarnia :(

nowe Berlingo 1.6 HDI 76KM :thumbdown:

Milego dzionka dla wszystkich!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a dzieki :> zapraszamy na spota w niedziele :wink4: info w podwieszeniu

Opublikowano

Jechałem do Tarnowa - Ford Transit Connect 75 KM, masakra totalna, 5 godzin 250 km, jak wsiadłem w Audi to myślałem, że to gokart z 500 KM za plecami :)

Opublikowano

co jest gałgany , ja zmieniam na francuza z hdi jak w le mans wygrywają to muszą być dobre :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

Mieli tzw. beginners luck - w przyszłym roku znowu Audi wygra

Opublikowano

hmmm luck czy nie luck , VAGi są coraz gorsze z TDi i nie da się tego ukryć , podejrzewam jakby BMW wystartowało z dizlem to są pozamiatani , bo niestety na rynku mają cudo techniki :cool1:

Opublikowano

a ja coraz bardziej sie przymierzam do technilogii VTI :naughty: :gwizdanie: 2.2 VTEC 200KM na zmiennych fazach rozrzadu... np w accord 7.5s do 100km/h :decayed: a spalanie po miescie do 12l :kox:

Opublikowano

BMW hihi, nie widzisz co się z nimi dzieje w WTTC i F1 -BMW kuleje na maxa

Opublikowano

witak z Poniatowej :hi: