Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rixmix smialo pisz :wink4: tutaj nikt nie gryzie :decayed:

Opublikowano

mięso mięsem ale w poniedziałek na własne oczy widziałem jak się rozlewa Tigera i co to jest za shit.

radze wszystkim żeby nie pić red bulli i tigerów bo to jest normalnie sama chemia z cukrem co potrafi etykiety rozpuszczać :shocked:

normalnie nie mogłem oczom uwierzyć

Opublikowano

...no ,a jak można zauważyć , panuje moda na takie specyfiki nie tylko wśród dorosłych ale i dzieci :confused4: , próbuję jak naj rzadziej pić ten szit

Opublikowano

mięso mięsem ale w poniedziałek na własne oczy widziałem jak się rozlewa Tigera i co to jest za shit.

radze wszystkim żeby nie pić red bulli i tigerów bo to jest normalnie sama chemia z cukrem co potrafi etykiety rozpuszczać :shocked:

normalnie nie mogłem oczom uwierzyć

a myslisz ze coca-cola, fanta, sprite, 7up, te wszystkie "oranzady" itd itp to jak sa robione?? poza woda i cukrem nie ma tam nic wiecej naturalnego a calosc doprawiona konserwantami... chociaz co do tej wody i cukru to tez nie jestem pewien :decayed:

nie od dzis wiadomo ze cola to najlepszy odrdzewiacz :gwizdanie:

wk1rug.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemka, ja tam lubię Tigera i Red Bulla z wódeczką :)

Widziałem na żywca A5 Sport Back grafit i czarną - tak wczesanego i pięęęęęęęęknego Audi dawno nie widziałem, o ceny lepiej nie pytajcie :wallbash:

Opublikowano

Tiger jest niedobry bo etykiety utlenia :decayed::naughty:

Opublikowano

w sobote jestem w poznaniu do środy także jakby co to możemy się umówić na jakąś wódeczkę

Opublikowano
;):drunk: :beer1:
Opublikowano

Ja się wściekłem dzisiaj, po dokładnie 3 miesiącach dowiedziałem się, że PZU chce wypłacić 51800 netto za moją niunię czyli 11000 mniej niż na polisie, polisa była po wznowieniu 3 miesiące

Opublikowano

w sobote jestem w poznaniu do środy także jakby co to możemy się umówić na jakąś wódeczkę

jakby co to ja wstepnie na wtorek wieczor sie pisze :gwizdanie: po literku :naughty::kox:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 19:39_________________________________________________

Ja się wściekłem dzisiaj, po dokładnie 3 miesiącach dowiedziałem się, że PZU chce wypłacić 51800 netto za moją niunię czyli 11000 mniej niż na polisie, polisa była po wznowieniu 3 miesiące

pisac odwolanie za odwolaniem, UOKiK tez nie zawadzi powiadomic... PZU to najbardziej zj***na ubezpieczalnia w kraju, maja najdrozej a jak przychodzi co do czego to robia wielka laske ze Ci kase wyplaca :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Jutro interwencja

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 20:09_________________________________________________Bartas ja zrezygnowalem z pzu jak mi wycenili oplaty roczne za astre,poszedlem do warty i 50 procent mniej zaplacilem
Opublikowano

siemanko chłopaki :cool1:

Bartek ja mogę wpaść ale na kole :naughty:

Opublikowano

siemanko chłopaki :cool1:

Bartek ja mogę wpaść ale na kole :naughty:

czesc Adam

Opublikowano

cześć Piotrek :hi:

Opublikowano

qwa biore tego opla, przyslal mi fotki . jest rdza ale na tych rurach od stopni ale to sikne albo dam do lakiernieka i juz