Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to bardzo dobrze - w takim razie kuruj się brachu! :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No muszę się kurować, innego wyjścia nie mam

to co Ci jest w końcu ?

Opublikowano

Nie ma sensu pisać na forum, wykluczone jednak CU i Crohn, CU miała na początku moja córka a teraz się przerodziło w Crohna

Opublikowano

to kuruj się i dbaj o siebie .... rzuć fajki .... alkohol okazyjnie .... bieganie wdrożyć ......

Opublikowano

Nie znoszę biegania, moje biodro też, w fabryce robię kilka kilometrów dziennie i dużo po schodach - swoją drogą serce mam jak dzwon

Opublikowano

Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić ;) Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam :decayed:

Opublikowano

to może wszyscy palący z Poznańskich rzucą ...będzie raźniej :naughty::good:

Opublikowano

Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić ;) Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam :decayed:

ja z Tetis już prawie dwa tygodnie bez papierosa :naughty:

Opublikowano

Fajki :mysli: jakoś za bardzo lubię palić, może za jakiś czas rzucę, bronka też lubię i okazyjnie Jim Bim, trochę głupio było jak lekarz mi powiedział, że się źle prowadzę czytaj: nie dbam o siebie

Opublikowano

no słyszałem ...oby tak dalej :wink4:

Opublikowano

no słyszałem ...oby tak dalej :wink4:

ja wytrzymuje tylko dlatego że justyna wytrzymuje i wzajemnie.

Opublikowano

Miałem dzisiaj mega ciężki dzień ale o dziwo nie jestem jeszcze skonany, zaczynam myśleć o zakupie nowego wozidła, ale nie wiem na co się nastawiać, czekam co powiedzą ludzie z UK bo dałem im kwotę jaką dostaniemy z ubezpieczenia.

Opublikowano

ja już tak 6 rok wytrzymuje ... :naughty:
Opublikowano

Zapomiałem napisać, że dostałem steryda domięśniowo w doopkę, nie było tak źle, jutro siłka hihi - jak by taką małą kurację zapodać :mysli: żartuję oczywiście

Opublikowano

Miałem dzisiaj mega ciężki dzień ale o dziwo nie jestem jeszcze skonany, zaczynam myśleć o zakupie nowego wozidła, ale nie wiem na co się nastawiać, czekam co powiedzą ludzie z UK bo dałem im kwotę jaką dostaniemy z ubezpieczenia.

co planujesz ?[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:58_________________________________________________

Zapomiałem napisać, że dostałem steryda domięśniowo w doopkę, nie było tak źle, jutro siłka hihi - jak by taką małą kurację zapodać :mysli: żartuję oczywiście

to lekarze takie rzeczy dają w duupe :mysli::evil:

Opublikowano

ja już tak 6 rok wytrzymuje ... :naughty:

wiem że jak byśmy nie rzucali razem to żadne z nas nie miało by szansy wytrzymać

Opublikowano

gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku :mysli:

Opublikowano

ty też za nim czekasz?

Opublikowano

ty też za nim czekasz?

no czekam a Ty też ?