Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No to bardzo dobrze - w takim razie kuruj się brachu!
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No muszę się kurować, innego wyjścia nie mam
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No muszę się kurować, innego wyjścia nie mam to co Ci jest w końcu ?
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie ma sensu pisać na forum, wykluczone jednak CU i Crohn, CU miała na początku moja córka a teraz się przerodziło w Crohna
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 to kuruj się i dbaj o siebie .... rzuć fajki .... alkohol okazyjnie .... bieganie wdrożyć ......
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie znoszę biegania, moje biodro też, w fabryce robię kilka kilometrów dziennie i dużo po schodach - swoją drogą serce mam jak dzwon
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 to może wszyscy palący z Poznańskich rzucą ...będzie raźniej
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam ja z Tetis już prawie dwa tygodnie bez papierosa
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Fajki jakoś za bardzo lubię palić, może za jakiś czas rzucę, bronka też lubię i okazyjnie Jim Bim, trochę głupio było jak lekarz mi powiedział, że się źle prowadzę czytaj: nie dbam o siebie
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam ja z Tetis już prawie dwa tygodnie bez papierosa no słyszałem ...oby tak dalej
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Masakra, właśnie czytam o tym - bo do tej pory nie wiedziałem co to. Bartas ale fajki mógłbyś rzucić Na pewno Ci nie zaszkodzi - jak się zdecydujesz to ja też rzucam ja z Tetis już prawie dwa tygodnie bez papierosa no słyszałem ...oby tak dalej ja wytrzymuje tylko dlatego że justyna wytrzymuje i wzajemnie.
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Miałem dzisiaj mega ciężki dzień ale o dziwo nie jestem jeszcze skonany, zaczynam myśleć o zakupie nowego wozidła, ale nie wiem na co się nastawiać, czekam co powiedzą ludzie z UK bo dałem im kwotę jaką dostaniemy z ubezpieczenia.
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja wytrzymuje tylko dlatego że justyna wytrzymuje i wzajemnie. ja już tak 6 rok wytrzymuje ...
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Zapomiałem napisać, że dostałem steryda domięśniowo w doopkę, nie było tak źle, jutro siłka hihi - jak by taką małą kurację zapodać żartuję oczywiście
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Miałem dzisiaj mega ciężki dzień ale o dziwo nie jestem jeszcze skonany, zaczynam myśleć o zakupie nowego wozidła, ale nie wiem na co się nastawiać, czekam co powiedzą ludzie z UK bo dałem im kwotę jaką dostaniemy z ubezpieczenia. co planujesz ?[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:58_________________________________________________ Zapomiałem napisać, że dostałem steryda domięśniowo w doopkę, nie było tak źle, jutro siłka hihi - jak by taką małą kurację zapodać żartuję oczywiście to lekarze takie rzeczy dają w duupe
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja wytrzymuje tylko dlatego że justyna wytrzymuje i wzajemnie. ja już tak 6 rok wytrzymuje ... wiem że jak byśmy nie rzucali razem to żadne z nas nie miało by szansy wytrzymać
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz?
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ?
Rekomendowane odpowiedzi