variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Lekarz się zastanowił, i zawołał do pielęgniarki, panu Bartkowi w doopkę domięśniowo 8 mg steryda, podobno miało ulgę przynieść ale jakoś nie czuję na razie
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Piguła fajna była? Pewnie MILF jakiś
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Piguła fajna była? Pewnie MILF jakiś trzeba było fotkę walnąć
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Piguła fajna była? Pewnie MILF jakiś małolata po sześćdziesiątce :polew:
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Piguła fajna była? Pewnie MILF jakiś trzeba było fotkę walnąć ...i umieścić na odpowiednim wątku w klubowym
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 MILF na emeryturze, dawno się tak skrępowany nie czułem pomimo tego, że "wstyd" to pojęcie mi obce, ale rękę miała, inne piguły prawie łamały mi na tyłku igły a ta dała domięśniówkę praktycznie bezboleśnie
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Czyli można powiedzieć że to było całkiem przyjemne "wdupu"
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Znam lepsze sposoby na przyjemność ....[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 23:25_________________________________________________Gorzej jak by była cycatka 25 y.o. to jeszcze bym namiot postawił
nike21 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy siakies plany?
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Znam lepsze sposoby na przyjemność ....[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 23:25_________________________________________________Gorzej jak by była cycatka 25 y.o. to jeszcze bym namiot postawił :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Znam lepsze sposoby na przyjemność ....[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 23:25_________________________________________________Gorzej jak by była cycatka 25 y.o. to jeszcze bym namiot postawił W tej pozycji to mogłeś jedynie dziurę w kozecie zrobić
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy siakies plany? i to bardzo pracowite
nike21 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy siakies plany? i to bardzo pracowite do rajchu walicie?
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Bart-S dokładnie Teraz się mogę z tego śmiać
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 nowy serial na Polsacie leci ...nawet fajny
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy siakies plany? i to bardzo pracowite do rajchu walicie? nie, bartek ma sprawe do justyny
nike21 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 gdzie ten Kuredu .... bo auto mi się wychładza na podwórku ty też za nim czekasz? no czekam a Ty też ? no, a raczej my czekamy siakies plany? i to bardzo pracowite do rajchu walicie? nie, bartek ma sprawe do justyny uhm... ja spadam spac... do jutra panowie
Młodzik Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 uciekam panowie, trzymajcie sie
Rekomendowane odpowiedzi