Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesien panowie, jesien... dobrze ze nie pada :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jesien panowie, jesien... dobrze ze nie pada :naughty:

u mnie co chwile pada :mysli:

Opublikowano

u mnie leje :tongue4:

Opublikowano

taki tam jesienny kapuśniaczek :naughty: :naughty:

Opublikowano

tutaj to nie kapuśniaczek tylko kapuśniak :decayed:

Opublikowano

nie no bez przesady... u mnie w pracy lekko mrzy[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 15:18_________________________________________________a co tu tak pusto? :mysli:

Opublikowano

:hi:

i znow pogoda sie z...epsula :kwasny:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 19:09_________________________________________________

a widzieliscie ze usuneli? :cool1:

Opublikowano

no widziałem i to dość szybko :decayed:

Opublikowano

juz jestem :wink4:

Opublikowano

juz jestem :wink4:

a gdzies byl? :cool1:

Opublikowano

no qwa w robocie :naughty:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:19_________________________________________________Michu zerknij moze na te xenony i moze bys sie wypowiedzial na ten temat http://www.sklepowisko.com/1102_1103.html[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:22_________________________________________________nikus zniknol moze ty Tomku mozesz cos powiedziec na temat tych zestawow xenonow http://www.sklepowisko.com/1102_1103.html :mysli:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:33_________________________________________________hmmm coscie tak uciekli :mysli:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:37_________________________________________________pewnie na serial w tvn pobiegli wszyscy :polew:

Opublikowano

Piotrek zaraz znajdę zestaw który miałem w mojej poprzedniej audi. HID 6000k , nie zakłócał ani radia ,ani CB :)

Opublikowano

Piotrek zaraz znajdę zestaw który miałem w mojej poprzedniej audi. HID 6000k , nie zakłócał ani radia ,ani CB :)

poprosze Tomku

[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:54_________________________________________________a powiedz mi jeszcze jak wyglada roznica temperatur miedzy normalnym wkladem a xenonem?[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:55_________________________________________________bo qwa nie wiem jak beda sie zachowywaly te lampy ktore mam wcisniete :mysli:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item751466696_xenon_h3_h4_inne_6000k_zestaw_hid_xenon_okazja.html

tylko trzeba dobrać pod odpowiednią żarówkę , masz pewnie H4 :przebiegly:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:58_________________________________________________osobiście założyłbym lampy Depo zespolone , chyba , że trafisz ori Valeo w dobrej cenie

Opublikowano

Piotras ja mam ori...

Opublikowano

dzieki Tomek, ile kosztuja te depo zespolone?[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:09_________________________________________________

Piotras ja mam ori...

a ja juz nie bo sprzedalem :wallbash:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:11_________________________________________________ty masz Michu po 2 lifcie chyba?

Opublikowano

taa :guma:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:20_________________________________________________a czemu sprzedales ori lampy?

Opublikowano

uciekam, milego wieczoru wszystkim zycze[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:29_________________________________________________do jutra[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:30_________________________________________________

taa :guma:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:20_________________________________________________a czemu sprzedales ori lampy?

bo byly brzydkieeeeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Siema, ale poezja - szok

Co powiecie na A6 2008 4,2 Q 350 KM i przebieg 21000 TK ? Ciekawe jak to śmiga :mysli: