Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M3 E36 ? fajnie to lata :)

http://www.allegro.pl/item769155696_bmw_e36_m3_coupe.html , kumpla auto do sprzedania , masakra w h*j :evil: :evil: :evil: , lubię jeździć szybko , ale jak mnie po miedziance przewiózł to masakra była
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Madas nisko lata RS6 :) kiedyś tak psy do mnie na Warszawskiej zapytały ja nie mogli mni dorwać Mondeo a ja Lexem śmigałem - zapytali a gdzie pan tak nisko leci hihi a ja na to, że na kolacyjkę

Opublikowano

w piatek bede w holandii :naughty:

tylko sie nie upal za bardzo :naughty:

nie lubie :no:, bede tam wieczorem i tylko jakas godzine moze dwie bo musze tam cos dowiezc

Opublikowano

ja tam pojechał bym sobie gdzieś daleko :naughty:

Opublikowano

Madas nisko lata RS6 :) kiedyś tak psy do mnie na Warszawskiej zapytały ja nie mogli mni dorwać Mondeo a ja Lexem śmigałem - zapytali a gdzie pan tak nisko leci hihi a ja na to, że na kolacyjkę

trzeba bylo im powiedziec: "bo wie pan, ja lubie za***rdalac" :evil:

a tak pozatym to: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nike nie było wcale tak wesoło bo dmuchałem i mi wykazało więc musiałem wykonać telefon do przyjaciela, puścili mnie ale głupia sytuacja była

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 19:55_________________________________________________

nike nie było wcale tak wesoło bo dmuchałem i mi wykazało więc musiałem wykonać telefon do przyjaciela, puścili mnie ale głupia sytuacja była

a to kurcze i tak miałeś szczęście że Ci prawka nie zabrali :cool1:

Opublikowano

Madas aż tak dużo nie wykazało, ale byłem świeżo po 1/2 mocnego piwka, jak bym pojechał na krew to pewnie nic by nie wyszło

Opublikowano

a to ile wykazuje po 1/2 piwa ?

Opublikowano

Tyle, że nawet mi nie pokazali wyniku :gwizdanie:

Opublikowano

Tyle, że nawet mi nie pokazali wyniku :gwizdanie:

:polew: to pewnie 0.1 było :gwizdanie:
Opublikowano

uciekam do jutra nara

Opublikowano

:hi: Jeździłem dzisiaj BMW M3 3.0 benzyna. Powiem tyle, dostałem takich kompleksów, że maskara. Autko zglebowane, kurde takie bąki się tym kręci, że myślałem że mi głowę urwie. Pozdrawiam

i co przesiadasz sie na M3 .... poszalej S4 i wtedy porównaj ....

jeździłem a8 4.2 i powiem że ta "bm-ka" leje takie a8, że aż miło. W tym 3.0 było 300KM i naprawdę ma bardzo długie biegi

iverson to właśnie było coś podobnego :evil:

Opublikowano

:hi: Jeździłem dzisiaj BMW M3 3.0 benzyna. Powiem tyle, dostałem takich kompleksów, że maskara. Autko zglebowane, kurde takie bąki się tym kręci, że myślałem że mi głowę urwie. Pozdrawiam

i co przesiadasz sie na M3 .... poszalej S4 i wtedy porównaj ....

jeździłem a8 4.2 i powiem że ta "bm-ka" leje takie a8, że aż miło. W tym 3.0 było 300KM i naprawdę ma bardzo długie biegi

iverson to właśnie było coś podobnego :evil:

3.0 ma 286KM

Opublikowano

NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny :decayed:

Opublikowano

NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny :decayed:

moja cytryna 92KM wciąga wszystkie wyżej opisane modele bez mrugniecia okiem :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

moja cytryna 92KM wciąga wszystkie wyżej opisane modele bez mrugniecia okiem :gwizdanie:

to co to bedzie jak jej program zapodasz... :naughty:

Opublikowano

Kuredu ma taki wigor w cytrynie jak ja w pożyczonym Punto Van, te furki tak mają hihi, dla rodzonego ściganta nawet hulajnoga jest dobra

Opublikowano

znaczy najszybsze auto świata nabyłeś :mysli::naughty: