nike21 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Nikuś jaki żartowniś... a nic nie pilem dzisiaj :polew: od wczoraj zostało Ci we krwi :polew: a dzisiaj rozcienczylem herbatka z cytrynka
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 no to ład nie już oszczędzasz [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:55_________________________________________________ Cześć Adaś Bienio był? a kto to ten Benio
Bart-S Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Bieniek Miał być na spocie dziś i odebrać części które Ci zostawiłem...
nike21 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Cześć Adaś Bienio był? byl
majki77 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 milo bylo poznac kolegów z wielkopolski, oczywiscie w kuj-pomorskim takze drzwi otwarte, do zobaczenia mam nadzieje
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Bieniek Miał być na spocie dziś i odebrać części które Ci zostawiłem... aaaaa Bieniek był i odebrał [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:57_________________________________________________ milo bylo poznac kolegów z wielkopolski, oczywiscie w kuj-pomorskim takze drzwi otwarte, do zobaczenia mam nadzieje ooo witaj .... było bardzo miło poznać
Adas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a Mi ktos z bagaznika zarypal 5 kartonow sprytu, nie widzieliscie kto ?
nike21 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 no to ład nie już oszczędzasz nie oszczedzam... alkohol jak jest stezony to sie nie wchlania do krwi... dopiero po rozrzedzeniu i nie nabijaj sie :bicz3:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:58_________________________________________________ milo bylo poznac kolegów z wielkopolski, oczywiscie w kuj-pomorskim takze drzwi otwarte, do zobaczenia mam nadzieje dzieki za odwiedzinki i zapraszamy ponownie [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:59_________________________________________________ a Mi ktos z bagaznika zarypal 5 kartonow sprytu, nie widzieliscie kto ? to juz wiem dlaczego on tak dlugo do chaty wracal :polew: :polew:
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a Mi ktos z bagaznika zarypal 5 kartonow sprytu, nie widzieliscie kto ? ja wiem ... dajesz działkę i dam namiar :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Uff no to super bo generalnie ciężko mi się jakoś było pozbierać po wczorajszym weselu i... zapomniałem o całej sprawie. Adaś wielkie dzięki za załatwienie sprawy
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Uff no to super bo generalnie ciężko mi się jakoś było pozbierać po wczorajszym weselu i... zapomniałem o całej sprawie. Adaś wielkie dzięki za załatwienie sprawy spoko Bartek .... czego nie robi się dla rodziny
Piechol Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a Mi ktos z bagaznika zarypal 5 kartonow sprytu, nie widzieliscie kto ? :gwizdanie:
Adas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 milo bylo poznac kolegów z wielkopolski, oczywiscie w kuj-pomorskim takze drzwi otwarte, do zobaczenia mam nadzieje a powiedz.. kto mial te sreberka z tylu ? Ty czy kolega ?
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a Mi ktos z bagaznika zarypal 5 kartonow sprytu, nie widzieliscie kto ? :gwizdanie: odpalisz mi działkę to nie powiem że to Ty
Piechol Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 odpalisz mi działkę to nie powiem że to Ty przecież to by Cię zabiło groźby są karane pozbawienie wolności do lat iluś tam :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 odpalisz mi działkę to nie powiem że to Ty przecież to by Cię zabiło ale nie mówię o działce draksów ino jakiejś budowlanej w Poznaniu lub okolicach :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 odpalisz mi działkę to nie powiem że to Ty przecież to by Cię zabiło samo spojrzenie
nike21 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 milo bylo poznac kolegów z wielkopolski, oczywiscie w kuj-pomorskim takze drzwi otwarte, do zobaczenia mam nadzieje ten drugi rafi_a4 odpalisz mi działkę to nie powiem że to Ty przecież to by Cię zabiło Adam na sama mysl ile tam bylo % juz lezy i nie moze wstac :polew:
Madas Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 ale się czepili .... nie ładnie :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi