Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ?
fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spadam na DIRTY JOBS do juterka jeszcze tu wrócę dziękujemy i zapraszamy ponownie - hyhyhy jak na stacji benzynowej
Pepin Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Pepin zastanowiles sie nad alkoholami ? ogólnie under contruction, napweno będzie duża żołądkowa x2, Baileys, Absolut Kurant i Gin Saphire .. ale musze to poprecyzować .. jeszcze trochę podpije z barku i moze za 2 tygodnie byśmy sfinalizowali zamówienie ?
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dobra pany układajcie tą poezyje a ja spadam nara :hi:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? staramy się jechać bez przystanku ani jednego .... proszę o zabranie nocników :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 fantastic czekam na info jakie info informacja to bardzo ważny interes społeczny :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? pierwszy w swarzedzu drugi w bukowinie
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? zakładaj pampersa
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 fantastic czekam na info jakie info informacja to bardzo ważny interes społeczny :gwizdanie: ja wiem o tym.... :gwizdanie:
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Pepin zastanowiles sie nad alkoholami ? ogólnie under contruction, napweno będzie duża żołądkowa x2, Baileys, Absolut Kurant i Gin Saphire .. ale musze to poprecyzować .. jeszcze trochę podpije z barku i moze za 2 tygodnie byśmy sfinalizowali zamówienie ? myslalem ze na bukowine bedziesz zamawial ale zamowienia moge zawsze realizowac jak sie zastanowisz to napisz mi na PW
Pepin Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? staramy się jechać bez przystanku ani jednego .... proszę o zabranie nocników :gwizdanie: kumplowi kiedyś w szpitalu wytłumaczyli co to jest kaczka... to jest takie coś co bierzesz między nogi i rżniesz
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? zakładaj pampersa mogiem pożyczyć od Julki jak coś :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? staramy się jechać bez przystanku ani jednego .... proszę o zabranie nocników :gwizdanie: kumplowi kiedyś w szpitalu wytłumaczyli co to jest kaczka... to jest takie coś co bierzesz między nogi i rżniesz :polew: :polew:
fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 kumplowi kiedyś w szpitalu wytłumaczyli co to jest kaczka... to jest takie coś co bierzesz między nogi i rżniesz hyhy dobre
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dobra pany układajcie tą poezyje a ja spadam nara :hi: 3maj sie wentylek
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a Pany.. jak z przystankami w drodze na bukowine ? staramy się jechać bez przystanku ani jednego .... proszę o zabranie nocników :gwizdanie: nie no jakies przystanki na stacjach bylyby dobre by sie chwile pogadalo, jakas kawke, cos
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 no pewnie ja mówie dobranoc a tu nic ,a gdzie kultura panowie na dworze :mysli: no tylko Nikuś widze oki :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi