nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej po jakiej prawej? chyba po mojej prawej... tzn zanim poszlismy jest przeciez Oni byli po naszej lewej no jakos tak
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty:
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Paweł co tak po cichu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________ Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no ale w aucie nie będziemy pic ,jak co to zapraszam na pokój :polew: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:50_________________________________________________o widze Madasa zagląda :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Paweł co tak po cichu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________ Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no ale w aucie nie będziemy pic ,jak co to zapraszam na pokój :polew: dzieki... wiedzialem ze na kolegach mozna polegac... to napierd*** sie u Ciebie a trzezwial bede w aucie bede mial naturalne zaslony z pary
urbik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ooo cześć przemyślałeś to i tamto ....Musashi pyta siedzi obok Myślę intensywnie do tego stopnia, że spać nie mogę !!! Jutro się wyjaśni czy wyjeżdżamy służbowo I TU O ZGROZO na dwa dni do Krakowa a powrót mamy w czwartek wieczorem. Nic się k... nie układa !!!!!!!! Jak sobie pomyślę że z "KRAKA" mam już tak blisko to
Pepin Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no i nie ma jak kombi .. łoże z baldachimem , a nie jakąś wąska zęza ...
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 o widze Madasa zagląda :gwizdanie: :gwizdanie: to nie madasa to Weronika
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobry wieczór Panom i Paniom Mąż mi wybył z chaty
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no i nie ma jak kombi .. łoże z baldachimem , a nie jakąś wąska zęza ... prawdziwa locha to sedan...
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Paweł co tak po cichu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________ Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no ale w aucie nie będziemy pic ,jak co to zapraszam na pokój :polew: dzieki... wiedzialem ze na kolegach mozna polegac... to napierd*** sie u Ciebie a trzezwial bede w aucie bede mial naturalne zaslony z pary jak się nap...........sz u mnie to i miejsce na kimke sie znajdzie,po co do auta
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 o widze Madasa zagląda :gwizdanie: :gwizdanie: to nie madasa to Weronika no prosze jak wie kto :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:57_________________________________________________ dobry wieczór Panom i Paniom Mąż mi wybył z chaty a gdzie on znowu poleciał Weronika :mysli:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobry wieczór Panom i Paniom Mąż mi wybył z chaty czesc cos kiepsko go pilnujesz... na moje oko ma za dlugi lancuch
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobry wieczór Panom i Paniom Mąż mi wybył z chaty czesc cos kiepsko go pilnujesz... na moje oko ma za dlugi lancuch albo się z niego zerwał i grasuje po okolicy
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Paweł co tak po cichu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________ Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no ale w aucie nie będziemy pic ,jak co to zapraszam na pokój :polew: dzieki... wiedzialem ze na kolegach mozna polegac... to napierd*** sie u Ciebie a trzezwial bede w aucie bede mial naturalne zaslony z pary jak się nap...........sz u mnie to i miejsce na kimke sie znajdzie,po co do auta zaraz zerkne na ogolnopolski... moze jarko chociaz na korytarzu mi cos zalatwi
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Paweł co tak po cichu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________ Nikuś coś cie nie widze na liście pokoi,czyżbyś nocował na dworze pod namiotem :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:44_________________________________________________Adaś dostałes info na PW :mysli: mam do dyspozycji cala tylna kanape w swoim aucie :kox: taka jedynka na wypasie :naughty: no ale w aucie nie będziemy pic ,jak co to zapraszam na pokój :polew: dzieki... wiedzialem ze na kolegach mozna polegac... to napierd*** sie u Ciebie a trzezwial bede w aucie bede mial naturalne zaslony z pary jak się nap...........sz u mnie to i miejsce na kimke sie znajdzie,po co do auta zaraz zerkne na ogolniopolski... moze jarko chociaz na korytarzu mi cos zalatwi :good:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal jak zawsze :notworthy: on jest niezawodny
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal to zycz mu od nas smacznego i do uslyszenia [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:04_________________________________________________ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites :polew:
Rekomendowane odpowiedzi