Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ha no pewnie , ma się ten talent w końcu skończyłem ASP
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ha no pewnie , ma się ten talent w końcu skończyłem ASP a myslalem ze znasz jakas artystke to swoje jajka do malowania tez bym podsunal... :naughty:
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a myslalem ze znasz jakas artystke to swoje jajka do malowania tez bym podsunal... :naughty: ...a siedziałeś w śniegu na basenie w Bukowinie?? , bo jak tak, to masz gwarantowany zanik jajek jak Adaś , więc nici z malowania :polew:
Łepski Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Panowie sprawę mam mógłby któryś podjechać do http://www.kg-parts.pl/ w Dąbrowie k.Poznania obejrzeć jeden zderzaczek :?:
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a myslalem ze znasz jakas artystke to swoje jajka do malowania tez bym podsunal... :naughty: ...a siedziałeś w śniegu na basenie w Bukowinie?? , bo jak tak, to masz gwarantowany zanik jajek jak Adaś , więc nici z malowania :polew: niestety nie siedzialem... obudzilem sie jak wszyscy wrocili :polew: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 17:58_________________________________________________ Panowie sprawę mam mógłby któryś podjechać do http://www.kg-parts.pl/ w Dąbrowie k.Poznania obejrzeć jeden zderzaczek :?: zadko sie puszczam w tamte rejony, ale jesli bede jechal to nie ma sprawy
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 i jak tam dzionek mija w poznaniu
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nie wiem ,ja jestem w Kaliszu ale u mnie dobrze , a co tam w Elblągu
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 i jak tam dzionek mija w poznaniu cieplo i slonecznie
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mi to pogoda nie dopisywała gdzie pojechalem to deszcz [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:26_________________________________________________Jeździłem po 3m za przyczepa campingowa i zjebany jestem ze 300 km zrobiłem
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mi to pogoda nie dopisywała gdzie pojechalem to deszcz [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:26_________________________________________________Jeździłem po 3m za przyczepa campingowa i zjebany jestem ze 300 km zrobiłem widzisz... musisz sie do wlkp sprowadzic to teraz mleczko dla relaksu... :gwizdanie: ja juz pije
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja też już zapodaje i odrazu człowiek zrelaksowany
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pawel co nic nie piszesz? dzieki za zaproszenie... nie wiedzialem ze z Kuredu sie tak samo nazywacie :naughty:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:30_________________________________________________ ja też już zapodaje i odrazu człowiek zrelaksowany no dokladnie... nie ma to jak zasiasc w fotelu, nogi na pufe i saczyc mleczko lyczek po lyczku... a jak jeszcze sie znajdzie chetna do masowania po pleckach to juz w ogole jest mega gites :kox: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam:) Wy to byście zaraz chcieli mieć full wypas i pełną obsługe jeszcze
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam:) Wy to byście zaraz chcieli mieć full wypas i pełną obsługe jeszcze witaj no a co... :gwizdanie: w koncu do tego jestesmy stworzeni :naughty:
malutka:) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A my to niby do czego?? Wasze niewolnice ????? :polew: DOBRE SOBIE!!!
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A my to niby do czego?? Wasze niewolnice ????? :polew: DOBRE SOBIE!!! zaraz tam niewolnice... :gwizdanie: to tak po kolezensku moze byc
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 powitać wszystkich, jutro o 8 rano zawias -35 a z wieczora stronga na wzmocnienie :gwizdanie: Nikuś też się zdziwłem jak Pawła na NK zobaczyłem, mówie jakieś jaja czy co
Rekomendowane odpowiedzi