Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ha no pewnie , ma się ten talent w końcu skończyłem ASP :cool1::naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ha no pewnie , ma się ten talent w końcu skończyłem ASP :cool1::naughty:

a myslalem ze znasz jakas artystke to swoje jajka do malowania tez bym podsunal... :naughty: :naughty:

Opublikowano

a myslalem ze znasz jakas artystke to swoje jajka do malowania tez bym podsunal... :naughty: :naughty:

...a siedziałeś w śniegu na basenie w Bukowinie?? , bo jak tak, to masz gwarantowany zanik jajek jak Adaś , więc nici z malowania :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie sprawę mam :decayed: mógłby któryś podjechać do http://www.kg-parts.pl/ w Dąbrowie k.Poznania obejrzeć jeden zderzaczek :?:

Opublikowano

...a siedziałeś w śniegu na basenie w Bukowinie?? , bo jak tak, to masz gwarantowany zanik jajek jak Adaś , więc nici z malowania :polew: :polew:

niestety nie siedzialem... obudzilem sie jak wszyscy wrocili :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 17:58_________________________________________________

Panowie sprawę mam :decayed: mógłby któryś podjechać do http://www.kg-parts.pl/ w Dąbrowie k.Poznania obejrzeć jeden zderzaczek :?:

zadko sie puszczam w tamte rejony, ale jesli bede jechal to nie ma sprawy :wink4:

Opublikowano

i jak tam dzionek mija w poznaniu :cool1:

Opublikowano

:siema::decayed:

witalski :hi:

Opublikowano

nie wiem ,ja jestem w Kaliszu ale u mnie dobrze :decayed: , a co tam w Elblągu :cool1:

Opublikowano

i jak tam dzionek mija w poznaniu :cool1:

cieplo i slonecznie :decayed:

Opublikowano

Mi to pogoda nie dopisywała :no: gdzie pojechalem to deszcz :kwasny:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:26_________________________________________________Jeździłem po 3m za przyczepa campingowa i zjebany jestem ze 300 km zrobiłem

Opublikowano

Mi to pogoda nie dopisywała :no: gdzie pojechalem to deszcz :kwasny:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:26_________________________________________________Jeździłem po 3m za przyczepa campingowa i zjebany jestem ze 300 km zrobiłem

widzisz... musisz sie do wlkp sprowadzic :decayed:

to teraz mleczko dla relaksu... :gwizdanie: ja juz pije :wink4:

Opublikowano

ja też już zapodaje :decayed::good: i odrazu człowiek zrelaksowany :evil:

Opublikowano

Pawel co nic nie piszesz? :mysli:

dzieki za zaproszenie... nie wiedzialem ze z Kuredu sie tak samo nazywacie :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 18:30_________________________________________________

ja też już zapodaje :decayed::good: i odrazu człowiek zrelaksowany :evil:

no dokladnie... nie ma to jak zasiasc w fotelu, nogi na pufe i saczyc mleczko lyczek po lyczku... a jak jeszcze sie znajdzie chetna do masowania po pleckach to juz w ogole jest mega gites :kox: :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Witam:) Wy to byście zaraz chcieli mieć full wypas i pełną obsługe jeszcze :polew:

witaj :hi:

no a co... :gwizdanie: w koncu do tego jestesmy stworzeni :naughty: :naughty:

Opublikowano

A my to niby do czego?? Wasze niewolnice ????? :polew: :polew: DOBRE SOBIE!!!

zaraz tam niewolnice... :gwizdanie: to tak po kolezensku moze byc :wink4:

Opublikowano

powitać wszystkich, jutro o 8 rano zawias -35 :naughty:

a z wieczora stronga na wzmocnienie :gwizdanie:

Nikuś też się zdziwłem jak Pawła na NK zobaczyłem, mówie jakieś jaja czy co :polew: