Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bartek Kuredu prosił żeby Was pożegnać ...więc żegnam w jego imieniu nie pozdrow go [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:19_________________________________________________nike otworzylem..
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bartek Kuredu prosił żeby Was pożegnać ...więc żegnam w jego imieniu i wzajemnie [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:21_________________________________________________ nike otworzylem.. :oklaski: :oklaski:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być moze nie ze spoty ale spotkac sie tam mozna raz kiedys...plaza, laski w bikini, grill, sloneczko :kox:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a Ty co taki przebiegły Bo się założyłem z kimś przed chwilą że przed 1:00 będzie 2K :gwizdanie: Tylko że bez mojej pomocy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być moze nie ze spoty ale spotkac sie tam mozna raz kiedys...plaza, laski w bikini, grill, sloneczko :kox: nie no to jak najbardziej
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nie doczekam do dwóch kloców - ide spać 3-majta sie pany
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a Ty co taki przebiegły Bo się założyłem z kimś przed chwilą że przed 1:00 będzie 2K :gwizdanie: Tylko że bez mojej pomocy :gwizdanie: ciężko ....po północy nie ma już za dużo osób :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nie doczekam do dwóch kloców - ide spać 3-majta sie pany no szkoda... 3maj sie i do jutra a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być moze nie ze spoty ale spotkac sie tam mozna raz kiedys...plaza, laski w bikini, grill, sloneczko :kox: nie no to jak najbardziej trzeba o tym pomyslec
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a w sumie to kurde mam syndrom Młodego chyba
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być moze nie ze spoty ale spotkac sie tam mozna raz kiedys...plaza, laski w bikini, grill, sloneczko :kox: podaj adres lepiej, zebym mogl z nawigacja trafic
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a w sumie to kurde mam syndrom Młodego chyba jak prawie kazdy
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a w sumie to kurde mam syndrom Młodego chyba ale to akurat fajny syndrom :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ta rusałka to łądna chociaż lepszy strzeszynek :gwizdanie: ale że co spoty tam mają być moze nie ze spoty ale spotkac sie tam mozna raz kiedys...plaza, laski w bikini, grill, sloneczko :kox: podaj adres lepiej, zebym mogl z nawigacja trafic wpisz strzeszynek [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________zreszta spotkamy sie pewnie gdzies indziej i razem pojedziemy jak juz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi