nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 włączyć polsat Kod DaVinci jest czytalem ksiazke i bylem w kinie... :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale sie usmazylem a gdzie byles? na solarium? :gwizdanie: taa :polew:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 włączyć polsat Kod DaVinci jest książka super, film tandeta...
robi1811 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Koledzy widział ktoś z Was nowe Audi a3 ale w nadwoziu coupe (np w auto świecie było teraz i tak mi się w oczy rzuciło) Powiem że robi wrażenie Jedna rzecz jak mnie zirytowała to silnik 1.2TFSI o mocy 105km :shocked:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 włączyć polsat Kod DaVinci jest książka super, film tandeta... dokladnie :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ...przesadzacie , nigdy film nie dorówna książce
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ...przesadzacie , nigdy film nie dorówna książce ale da się zrobić film na poziomie, np. Lśnienie a na tego to szkoda czasu
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wieczór dobry obadałem dzisiaj na żywca zawiechę :gwizdanie: wygląda dużo lepiej niż na fotkach
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wieczór dobry obadałem dzisiaj na żywca zawiechę :gwizdanie: wygląda dużo lepiej niż na fotkach bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wieczór dobry obadałem dzisiaj na żywca zawiechę :gwizdanie: wygląda dużo lepiej niż na fotkach bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej ile jeszcze siadl?
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wieczór dobry obadałem dzisiaj na żywca zawiechę :gwizdanie: wygląda dużo lepiej niż na fotkach bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej ile jeszcze siadl? minimalnie ale dziś byłem pod starym domem i nie mogłem przodem podjechać pod krawężnik pod którym zawsze auto stawiałem, także jeszcze ciut niżej siedzi może 2-3mm
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej no pod Altum a z czego Paula pisze pracę?
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej no pod Altum a z czego Paula pisze pracę? ochrona praw człowieka na przykładzie rady europy
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej no pod Altum a z czego Paula pisze pracę? "wplyw niewazkosci na dymanie od tylu" :decayed: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej no pod Altum a z czego Paula pisze pracę? "wplyw niewazkosci na dymanie od tylu" :decayed: :gwizdanie: i jeszcze film dołączy jako załącznik do pracy
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ochrona praw człowieka na przykładzie rady europy to nie moje klimaty... "wplyw niewazkosci na dymanie od tylu" :decayed: :gwizdanie: te już bliższe...
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bo troche jeszcze siadł od dnia montażu, pod uczelnią widziałes byłem w bibliotece z paulą po materiały do pracy liecencjackiej dla niej no pod Altum a z czego Paula pisze pracę? "wplyw niewazkosci na dymanie od tylu" :decayed: :gwizdanie: i jeszcze film dołączy jako załącznik do pracy w koncu magisterka to czesc teoretyczna i praktyczna :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:49_________________________________________________i znowu cisza
Rekomendowane odpowiedzi