nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :gwizdanie: co gwizdzesz ? jajka masz ? mam cztery, chcesz dwa? to Ty z okolic czarnobyla jestes ze masz 4? :polew:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :gwizdanie: co gwizdzesz ? jajka masz ? mam cztery, chcesz dwa? o kurde ale jaja :polew: jak arbuzy :naughty:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=275562 massakra co ta coupejka wygląda
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :gwizdanie: co gwizdzesz ? jajka masz ? mam cztery, chcesz dwa? o kurde ale jaja :polew: jaja jak berety to Ty z okolic czarnobyla jestes ze masz 4? :polew: rocznik 88 mówi sam za siebie
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ive ja sie teraz bede cala noc slinil... :gwizdanie: :gwizdanie: i chrapal :gwizdanie: :polew: ja nie chrapie :gwizdanie: nikogo nie ma, mozesz sie przyznac :gwizdanie: co gwizdzesz ? jajka masz ? mam cztery, chcesz dwa? moje dwa mi starcza :naughty: ale dziekuje za troske :polew:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja pierdzule jaki Ty młody nie przeszkada mi to
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja pierdzule jaki Ty młody najmlodszy jest, nawet ode Mnie mlodszy :decayed:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 moje dwa mi starcza :naughty: ale dziekuje za troske :polew: czyli znalazłeś zguby?
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 moje dwa mi starcza :naughty: ale dziekuje za troske :polew: czyli znalazłeś zguby? pewnie :kox:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 najmlodszy jest, nawet ode Mnie mlodszy :decayed: jak się cieszy jebaka
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 panowie, ja spierdzielam spac... 3majta sie i do juterka
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja pierdzule jaki Ty młody nie przeszkada mi to mi też nie ..... nawet czuję się młodszy przez to jacy Wy młodzi
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja pierdzule jaki Ty młody od Ciebie tez mlodszy ?
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja pierdzule jaki Ty młody nie przeszkada mi to mi też nie ..... nawet czuję się młodszy przez to jacy Wy młodzi no to prawidłowo cieszymy się razem z Tobą
Rekomendowane odpowiedzi