kamosor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Panowie i Panie proszę o redukcję zbędnych postów podczas cytowania , dziękuję za uwagę Jeśli się zastosujemy to do końca kwietnia nie pęknie 3000 :polew:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 3mcie sie ciepło !! Do jutra 3mka Malutka
malutka:) Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 3mcie sie ciepło !! Do jutra 3mka Malutka 3mka 3mka Wielki
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 właśnie , pracuję na awans hahahaha przesladowaniem nic nie wskorasz :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hmm za Twoich czasow moze jeszcze tego nie wiedzieli :gwizdanie: Nikuś ale żeś zasadził panie, przecież młodszy jesteś od malutkiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hmm za Twoich czasow moze jeszcze tego nie wiedzieli :gwizdanie: Nikuś ale żeś zasadził panie, przecież młodszy jesteś od malutkiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no tez wlasnie o to chodzi :gwizdanie: :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hmm za Twoich czasow moze jeszcze tego nie wiedzieli :gwizdanie: Nikuś ale żeś zasadził panie, przecież młodszy jesteś od malutkiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no tez wlasnie o to chodzi :gwizdanie: :gwizdanie: acha :gwizdanie: :shocked:
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hahahaha przesladowaniem nic nie wskorasz :gwizdanie: muszę czasem na Was krzyknąć , bo byście na głowę weszli a porządek i dyscyplina musi być , już od małego
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hahahaha przesladowaniem nic nie wskorasz :gwizdanie: muszę czasem na Was krzyknąć , bo byście na głowę weszli a porządek i dyscyplina musi być , już od małego ale od malego w dol czy w gore? :polew:
robi1811 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale się wk***i.....łem.... :wallbash: :kwasny: Dodałem elegancko fotki mojej A4 na fotosik.pl, ale jak daję link to nie mam mojej foty pod ilością wysłanych wiadomości.. Niech ktoś pomoże Plisss
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale się wk***i.....łem.... :wallbash: :kwasny: Dodałem elegancko fotki mojej A4 na fotosik.pl, ale jak daję link to nie mam mojej foty pod ilością wysłanych wiadomości.. Niech ktoś pomoże Plisss musisz foto zmniejszyc do rozmiarow np 150x150 pixeli wtedy dodac na fotosik i do profilu... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale się wk***i.....łem.... :wallbash: :kwasny: Dodałem elegancko fotki mojej A4 na fotosik.pl, ale jak daję link to nie mam mojej foty pod ilością wysłanych wiadomości.. Niech ktoś pomoże Plisss musisz foto zmniejszyc do rozmiarow np 150x150 pixeli wtedy dodac na fotosik i do profilu... :gwizdanie: albo 300x150 i wtedy wyjdzie ci takie jak ma nikus w podpisie
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale się wk***i.....łem.... :wallbash: :kwasny: Dodałem elegancko fotki mojej A4 na fotosik.pl, ale jak daję link to nie mam mojej foty pod ilością wysłanych wiadomości.. Niech ktoś pomoże Plisss musisz foto zmniejszyc do rozmiarow np 150x150 pixeli wtedy dodac na fotosik i do profilu... :gwizdanie: albo 300x150 i wtedy wyjdzie ci takie jak ma nikus w podpisie moje ma 130x100 :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a gdzie nasza 4 drombo M , sadaM , Kurde , Młodzik
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a gdzie nasza 4 drombo M , sadaM , Kurde , Młodzik starzeją sie ..... :decayed:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja mam 900x100px :gwizdanie: a w podpisie... ja mowie o avatarku... zreszta kolega robi tez mial na mysli foto w avatarku w podpisie mam 300x120
Rekomendowane odpowiedzi