variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Haj ziomki, ja pewnie na chwilę, na mini spota może podjadę 126p Nike21 zostaw tak jak jest, bazuj na moich złych doświadczeniach z mega glebą, ja po podwyższeniu już się trochę przyzwyczaiłem i zaczynam doceniać komfort w miarę prostej jazdy i nie omijania wszystkiego co wystaje 5 cm od poziomu drogi czyli w trasie wolniej w mieście szybciej
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Haj ziomki, ja pewnie na chwilę, na mini spota może podjadę 126p Nike21 zostaw tak jak jest, bazuj na moich złych doświadczeniach z mega glebą, ja po podwyższeniu już się trochę przyzwyczaiłem i zaczynam doceniać komfort w miarę prostej jazdy i nie omijania wszystkiego co wystaje 5 cm od poziomu drogi czyli w trasie wolniej w mieście szybciej co Ty Vario zdjąłeś gwint nie gadaj :wallbash:
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 2-0 dla Barcy ja se zakładzik obstawiłem i zgrzewkę browara wygrywam
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Vario na fiata się przerzuciłeś Vario iFiat to jak ja bez samochodu nierealne :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wentyl gwint na śrubach został tyle, że podkręcony do serii teraz wygląd seryjnego klekota a trakcja prawie jak w Subaraku
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wentyl gwint na śrubach został tyle, że podkręcony do serii teraz wygląd seryjnego klekota a trakcja prawie jak w Subaraku czemu tak wysoko kolego
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wentyl gwint na śrubach został tyle, że podkręcony do serii teraz wygląd seryjnego klekota a trakcja prawie jak w Subaraku podniosłeś do serii ..myślałem że tylko odrobine zarzucisz
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja nie daje rady oglądać takiego mecza i forum zajrze po
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Co do 126p to mam dobre doświadczenia, jak dostałem to v-max 80 km/h - 6 godzin roboty i v-max 130 tylko skrzydeł nie zamontowałem znajomy mechanik przyjeżdża Camry 2,2 L i mówi do mechanika od którego dostałem maluszka i mówi, kur.a nie mogłem Bartka na Majakowskiego dorwać !!! kopara mu opadła
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 mecz miazga ...jeden z lepszych jakie ostatnimi czasy oglądałem
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dobra, spadam bo gościa mam i na PS2 w GT 4 będziemy nawalać Pozdro dla wszystkich.
Pawel_Poznan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 co tam dziewczyny :>[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:17_________________________________________________ Co do 126p to mam dobre doświadczenia, jak dostałem to v-max 80 km/h - 6 godzin roboty i v-max 130 tylko skrzydeł nie zamontowałem znajomy mechanik przyjeżdża Camry 2,2 L i mówi do mechanika od którego dostałem maluszka i mówi, kur.a nie mogłem Bartka na Majakowskiego dorwać !!! kopara mu opadła Vario 126p is the Best
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 co tam dziewczyny :>[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:17_________________________________________________ Co do 126p to mam dobre doświadczenia, jak dostałem to v-max 80 km/h - 6 godzin roboty i v-max 130 tylko skrzydeł nie zamontowałem znajomy mechanik przyjeżdża Camry 2,2 L i mówi do mechanika od którego dostałem maluszka i mówi, kur.a nie mogłem Bartka na Majakowskiego dorwać !!! kopara mu opadła cześć laskaVario 126p is the Best :hi: siema laska
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no to siemka laski ejże no co :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no to siemka laski ejże no co :gwizdanie: co co :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:27_________________________________________________Paweł nie bój sie -powiedz coś ,wyżal sie nam :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jestem jestem mialem zajete rece cos tam kreciły :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi