Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haj ziomki, ja pewnie na chwilę, na mini spota może podjadę 126p :)

Nike21 zostaw tak jak jest, bazuj na moich złych doświadczeniach z mega glebą, ja po podwyższeniu już się trochę przyzwyczaiłem i zaczynam doceniać komfort w miarę prostej jazdy i nie omijania wszystkiego co wystaje 5 cm od poziomu drogi :) czyli w trasie wolniej w mieście szybciej :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haj ziomki, ja pewnie na chwilę, na mini spota może podjadę 126p :)

Nike21 zostaw tak jak jest, bazuj na moich złych doświadczeniach z mega glebą, ja po podwyższeniu już się trochę przyzwyczaiłem i zaczynam doceniać komfort w miarę prostej jazdy i nie omijania wszystkiego co wystaje 5 cm od poziomu drogi :) czyli w trasie wolniej w mieście szybciej :)

co Ty Vario zdjąłeś gwint nie gadaj :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

2-0 dla Barcy :naughty:

ja se zakładzik obstawiłem i zgrzewkę browara wygrywam :kox:

Opublikowano

Vario na fiata się przerzuciłeś :naughty:

Opublikowano

Wentyl gwint na śrubach został tyle, że podkręcony do serii :) teraz wygląd seryjnego klekota a trakcja prawie jak w Subaraku :)

Opublikowano

Wentyl gwint na śrubach został tyle, że podkręcony do serii :) teraz wygląd seryjnego klekota a trakcja prawie jak w Subaraku :)

czemu tak wysoko kolego :hi:
Opublikowano

podniosłeś do serii ..myślałem że tylko odrobine zarzucisz :mysli:

Opublikowano

ja nie daje rady oglądać takiego mecza i forum

zajrze po :naughty:

Opublikowano

Co do 126p to mam dobre doświadczenia, jak dostałem to v-max 80 km/h - 6 godzin roboty i v-max 130 :) tylko skrzydeł nie zamontowałem :) znajomy mechanik przyjeżdża Camry 2,2 L i mówi do mechanika od którego dostałem maluszka i mówi, kur.a nie mogłem Bartka na Majakowskiego dorwać !!! :) kopara mu opadła :)

Opublikowano

mecz miazga ...jeden z lepszych jakie ostatnimi czasy oglądałem :cool1:

Opublikowano

Dobra, spadam bo gościa mam i na PS2 w GT 4 będziemy nawalać :)

Pozdro dla wszystkich.

Opublikowano
:hi:Vario
Opublikowano

co tam dziewczyny :>[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:17_________________________________________________

Co do 126p to mam dobre doświadczenia, jak dostałem to v-max 80 km/h - 6 godzin roboty i v-max 130 :) tylko skrzydeł nie zamontowałem :) znajomy mechanik przyjeżdża Camry 2,2 L i mówi do mechanika od którego dostałem maluszka i mówi, kur.a nie mogłem Bartka na Majakowskiego dorwać !!! :) kopara mu opadła :)

Vario 126p is the Best

Opublikowano

co tam dziewczyny :>[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:17_________________________________________________

:hi: cześć laska

Vario 126p is the Best

:hi: :hi: siema laska
Opublikowano

no to siemka laski :cool1::naughty::rolleyes:

Opublikowano

ejże :tongue4:

no co :gwizdanie:

Opublikowano

ejże :tongue4:

no co :gwizdanie:

co co :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 21:27_________________________________________________Paweł nie bój sie -powiedz coś ,wyżal sie nam :polew: :polew: :polew: