Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja jakiejś ładnej pani się pralka rozj.. :naughty: Ogólny serwis agd i dobrze płacą
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja to jak z laską nie jestem ok 1 roku to nawet buzi nie dam :gwizdanie: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja to jak z laską nie jestem ok 1 roku to nawet buzi nie dam :gwizdanie: :polew: :polew: co Ty taki wesoły dzisiaj
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja to jak z laską nie jestem ok 1 roku to nawet buzi nie dam :gwizdanie: :polew: :polew: co Ty taki wesoły dzisiaj bo sie za krotko ogolilem i sloneczko za bardzo przygrzalo :naughty:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naogladalem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :>
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naogladalem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :>
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kolego u Nas w Chodzieży przyjedz do jednej szkoły same szpanerki bmw e36 jeżdżą .... Może byś się z nimi pościgał :naughty:
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naogladalem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :>
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Michał tak z ciekawości jaki masz rozmiar felg
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kolego u Nas w Chodzieży przyjedz do jednej szkoły same szpanerki bmw e36 jeżdżą .... Może byś się z nimi pościgał :naughty: jesli to do mnie to musze Cie zmartwic ale nie interesuja mnie szpanerki w BMW ani sciganie...
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naużywałem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :> dobrze dobrze używaj pókiś młody :gwizdanie:
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Aha może interesują Cię ładne laski w golfach III?
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Michał tak z ciekawości jaki masz rozmiar felg 8"x18" ET 38 na tym laczek 225/40 :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 16:32_________________________________________________ Aha może interesują Cię ładne laski w golfach III? nie ma znaczenia w czym... jak ma co pokazac i o czym pogadac to pierwszy krok do sukcesu... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Aha może interesują Cię ładne laski w golfach III? wole w podkoszulku i stringach :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naużywałem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :> dobrze dobrze używaj pókiś młody :gwizdanie: Ty mataczu jeden :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 16:34_________________________________________________ Aha może interesują Cię ładne laski w golfach III? wole w podkoszulku i stringach :gwizdanie: i jeszcze polac taka zimna woda :kox:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naużywałem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :> dobrze dobrze używaj pókiś młody :gwizdanie: Ty mataczu jeden :gwizdanie: jaaaaaaa :gwizdanie:
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale muszę Cię zmartwić u nas laski wolą chyba motory A ja za motorami nie przepadam
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 może coś brał dzisiaj idę o zakład ...albo sobie urzył w wiosenne południe :gwizdanie: tyle sie dzisiaj miniowek na miescie naużywałem ze nie sposob nie miec dobrego nastroju :> dobrze dobrze używaj pókiś młody :gwizdanie: Ty mataczu jeden :gwizdanie: jaaaaaaa :gwizdanie: tylko Ty zawsze cos pozmieniasz, poprzekrecasz i potem inni sobie bog wie co mysla :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi