Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 :shocked: 2h i cisza kolejna 1h i cisza ... znowu mecz pewnie oglądają
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: ja uciekam, dobrej nocki
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: ja uciekam, dobrej nocki :shocked: narazie
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: brzydale nic nie powiedzą PS. Tetis, Młody .. nie mam jeszcze filmu na DVD
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: brzydale nic nie powiedzą no jak to, trąbili i to głośno
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie meczyk tylko przedswiateczny spocik byl :gwizdanie: brzydale nic nie powiedzą no jak to, trąbili i to głośno od kilku dni
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobry ale wieczór Żadko to siedzę i jakoś się dowiedziałem, ale nie byłem :kwasny:
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobry ale wieczór Żadko to siedzę i jakoś się dowiedziałem, ale nie byłem :kwasny:
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dzisiaj obtrąbiłem srebrnego sedana 2.8 na numerach PZ ..... na Obornickiej tuż przed rondem po południu z podkładkami A4 Klub .. kto to był ?
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobry ale wieczór Żadko to siedzę i jakoś się dowiedziałem, ale nie byłem :kwasny:
Pepin Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobry ale wieczór Żadko to siedzę i jakoś się dowiedziałem, ale nie byłem :kwasny: Ja też .. ino ostatnio na nockach a wtedy to nikt nie siedzi
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dzisiaj obtrąbiłem srebrnego sedana 2.8 na numerach PZ ..... na Obornickiej tuż przed rondem po południu z podkładkami A4 Klub .. kto to był ? chyba nikt z tych co tu zaglądają...
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja ostatnio spotkałem chłopaka na innym forum i sie chwali że jest u nas ale na spoty do was nie przyjeżdza a jest z poznania
robi1811 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 OOOo to żyd jeden mieszka w Poznaniu i na spociki nie jeździ.... Ja jak bym mieszkał w P-ń to bym był na każdym spotanku ;d
Rekomendowane odpowiedzi