Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 cos Ci sie wierzcholek piramidy przekrzywil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Patryk a ty na tyle frontów dajesz rade ?[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:33_________________________________________________ dobra to ja sobie lece, trzeba sie wyspac ostatnio na wykladach bylem jakies 2 lata temu :polew: :hi: :hi: :hi: :hi: no siema co tam ? :naughty: :polew: deżawu przeżyłem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co chłopaki juz uciekacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 cos Ci sie wierzcholek piramidy przekrzywil Patryk a ty na tyle frontów dajesz rade ?[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:33_________________________________________________ dobra to ja sobie lece, trzeba sie wyspac ostatnio na wykladach bylem jakies 2 lata temu :polew: :hi: :hi: :hi: :hi: o widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co chłopaki juz uciekacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co chłopaki juz uciekacie :> boją sie ja też już spadam bo już powoli "SYNDROM MŁODEGO" mi sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To jeszcze raz narazie Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jeszcze troche to zacznę sie rzegnać juz o 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co chłopaki juz uciekacie :> boją sie ja też już spadam bo już powoli "SYNDROM MŁODEGO" mi sie robi Fan przeciez ty jestes na wakacjach to jak mozesz isc juz spac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To jeszcze raz narazie Maciek \ :hi: :hi: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To jeszcze raz narazie Maciek raz na razie, dwa po dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To jeszcze raz narazie Maciek \ :hi: :hi: :decayed: no to dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To jeszcze raz narazie Maciek raz na razie, dwa po dwa cztery razy po dwa razy :yeah: joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 dobra to ja tez juz ide [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:41_________________________________________________ To jeszcze raz narazie Maciek raz na razie, dwa po dwa cztery razy po dwa razy :yeah: joł o wlasnie jakos to tak mialo isc :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co chłopaki juz uciekacie :> boją sie ja też już spadam bo już powoli "SYNDROM MŁODEGO" mi sie robi Fan przeciez ty jestes na wakacjach to jak mozesz isc juz spac :> jutro będe pracował czyczepe naprawiam ...... jednemu staremu mości panowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ;( 3m ta sie [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:43_________________________________________________ co chłopaki juz uciekacie :> boją sie ja też już spadam bo już powoli "SYNDROM MŁODEGO" mi sie robi Fan przeciez ty jestes na wakacjach to jak mozesz isc juz spac :> jutro będe pracował czyczepe naprawiam ...... jednemu staremu mości panowi jaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ;( 3m ta sie [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:43_________________________________________________ co chłopaki juz uciekacie :> boją sie ja też już spadam bo już powoli "SYNDROM MŁODEGO" mi sie robi Fan przeciez ty jestes na wakacjach to jak mozesz isc juz spac :> jutro będe pracował czyczepe naprawiam ...... jednemu staremu mości panowi jaką samochodową czyczepe lekką do przewozu ziemniaków - instalację nówkę kładę taką że mucha nie siada :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:45_________________________________________________ jaką a ty Patryk widze że tylko o jednym myślisz :polew: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:45_________________________________________________oooooooooo cześć wentyl i pet3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 takie skrzywienie teraz ale niedługo przejdzie jak ją na działkę zaciągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 takie skrzywienie teraz ale niedługo przejdzie jak ją na działkę zaciągnę a cio szykujesz sobie nową posesje jakby żona z domu wywaliła ? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 nio na mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi