Piechol Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 i co tam, jak tam? a wszystko gites widzę, że masz dużo roboty teraz ale jak na razie wszystko idzie
variocustoms Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cześć, ja zwyczajowo ze szpitala, ale jak stanąłem na parkingu to coś mi hamulce śmierdziały pewnie za wolno jechałem
Adas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cześć, ja zwyczajowo ze szpitala, ale jak stanąłem na parkingu to coś mi hamulce śmierdziały pewnie za wolno jechałem dla mnie cos dziwne jest jak mi nie smierdza, wtedy mysle co jest
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 siemka wieczornie wlasnie wciagnalem pysznego grandera i otworzylem browar - czas troszke poezji szrajbnac
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 siemka wieczornie wlasnie wciagnalem pysznego grandera i otworzylem browar - czas troszke poezji szrajbnac znowu będziesz duży chłop
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 siemka wieczornie wlasnie wciagnalem pysznego grandera i otworzylem browar - czas troszke poezji szrajbnac znowu będziesz duży chłop uwielbiam granderka :kox:
Adas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 siemka wieczornie wlasnie wciagnalem pysznego grandera i otworzylem browar - czas troszke poezji szrajbnac znowu będziesz duży chłop uwielbiam granderka :kox: jakiego granderka
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 siemka wieczornie wlasnie wciagnalem pysznego grandera i otworzylem browar - czas troszke poezji szrajbnac znowu będziesz duży chłop uwielbiam granderka :kox: jakiego granderka z KFC [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:15_________________________________________________
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ten to tylko w KFC się stołuje bo kurczaczki maja PYSZKA :kox:
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ten to tylko w KFC się stołuje bo kurczaczki maja PYSZKA :kox: to muszę się zgodzić z Tobą
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 o kur jakie to wielkie idzie sie najesc jedna sztuka za 9,99 PLN :gwizdanie:
Adas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ej kurcze, kupilem 3 male heinekenki, przyjechalem do domu, usiadlem wygodnie w kanapie, przed tv na forum, otworzylem heinekenka mojego kochanego, wypilem lyka i mowie, o kur jakie pyszne, zamknalem kapselkiem i pojechalem kupic jeszcze 5 :polew:
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Madas a ostatnio mówiłeś że Cie brzuch boli i puszczasz śmierdzące bąki po KFC
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ej kurcze, kupilem 3 male heinekenki, przyjechalem do domu, usiadlem wygodnie w kanapie, przed tv na forum, otworzylem heinekenka mojego kochanego, wypilem lyka i mowie, o kur jakie pyszne, zamknalem kapselkiem i pojechalem kupic jeszcze 5 :polew: urzekła mnie Twoja historia [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:22_________________________________________________ Madas a ostatnio mówiłeś że Cie brzuch boli i puszczasz śmierdzące bąki po KFC to i bez KFC puszczam
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Madas a ostatnio mówiłeś że Cie brzuch boli i puszczasz śmierdzące bąki po KFC to od frytek
Rekomendowane odpowiedzi