malutka:) Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 a co Nikuś jej miał zrobić no nie wiem ale czasami wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:11_________________________________________________a malutka patrzy i ucieka chyba sie boi czegoś :tongue4: :naughty: ja sie diabla nie boje a CIebie mam sie bac ????DOBRE SOBIE :polew:
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 a co będziecie się ganiać za czym czy za kim :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:to jakaś konkurencja spotowa :kox:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:17_________________________________________________ a co Nikuś jej miał zrobić no nie wiem ale czasami wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:11_________________________________________________a malutka patrzy i ucieka chyba sie boi czegoś :tongue4: :naughty: ja sie diabla nie boje a CIebie mam sie bac ????DOBRE SOBIE :polew: uważaj uważaj bo nie przeskoczysz malutka :polew:
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Malutka jaka waleczna narazie narazie zobaczymy póżniej
malutka:) Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Tej chopaki!!!! O co wam biega w sprawie Nikusia??? Bo tera dopiero wzcyztalam..............
Iverson Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 hej wieczorkiem cześć Tomaj a co Ty już w Kaliszu ?? no w Kaliszu powrót - TRAGEDIA , korki maxx
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Tej chopaki!!!! O co wam biega w sprawie Nikusia??? Bo tera dopiero wzcyztalam.............. a nie wiesz nie może być :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 a nic w sumie ...też nie wiem ....pisze bo inni piszą
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 hej wieczorkiem cześć Tomaj a co Ty już w Kaliszu ?? no w Kaliszu powrót - TRAGEDIA , korki maxx a Ty będziesz teraz w niedziele u nas czy my mamy do Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 a nic w sumie ...też nie wiem ....pisze bo inni piszą a coTy nie wiesz tak se ostatnio ładnie ćwierkali na forum do siebie :kox: [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:22_________________________________________________ będę w Poznaniu , los Wentylos no to zajebioza kolego
Madas Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 będę w Poznaniu , los Wentylos od kiedy los Iveros ??
wentyl Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 dobra Pany gadu gadu a jutro do roboty ide strzelić sobie piwko na sen -narka do jutra :hi: :hi: :hi: :hi:
malutka:) Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 a nic w sumie ...też nie wiem ....pisze bo inni piszą a coTy nie wiesz tak se ostatnio ładnie ćwierkali na forum do siebie :kox: [br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:22_________________________________________________ będę w Poznaniu , los Wentylos no to zajebioza kolego Jak ja Ci dam ćwierkali to nie zbierzesz do chaty !!!!!!! :polew:
nike21 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 jestem :> czytalem... :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 22:14_________________________________________________wszyscy spac poszli?
arki Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Jeśli mogę Was prosić to kliknijcie http://www.maratonekspertow.pl/?nick=arki
Rekomendowane odpowiedzi