nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 malutka mysle ze 30x0.7 starczy na jedna noc :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru spoko spoko ale Ty płacisz co ze swoich :tongue4: :tongue4: a co ja kurfa CARITAS ? ZRZUTA skąpiradła !!!!!!!!!!!!! no oki my na zapite a Ty na wóde oki ile ma być tego miodu????????????????? oj trochu tego będzie nie tak łatwo sie wywiniesz :kox: :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 tej ale cytaty letą z czego rżysz koniu jeden siana chcesz :polew: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 :hi: :hi: spadam nara 3maj sie Marcin i do uslyszonka
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 12 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 tej ale cytaty letą z czego rżysz koniu jeden siana chcesz :polew: :polew: :polew: :polew: ale kulturka no proszę :polew:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 :hi: :hi: spadam nara 3maj sie Marcin i do uslyszonka oki :hi: :hi: spadam nara co tak nagle nieraz i tak musi być trzymka sie
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 12 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się i jeszcze beszczelnie powiedział a po czym miało pokazać
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 malutka mysle ze 30x0.7 starczy na jedna noc :gwizdanie: jakiś karton naczaruje.... dla Ciebie
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 12 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się oż w mordę cos musi z nim być nie hajhitla
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 tej ale cytaty letą z czego rżysz koniu jeden siana chcesz :polew: :polew: :polew: :polew: ale kulturka no proszę :polew: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mysli: noooooooooooooooo uważaj :naughty:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 9 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 9 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie jaskółkę czy pawia
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 9 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie zobaczymy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 12 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się oż w mordę cos musi z nim być nie hajhitla nic wielkiego... sam tez tyle dziabne, zaden problem
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie to też do normalnych nie należysz
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie w Kaletce gościu wypił ok. 18-20 browarów i o 9 następnego dnia miał na alkomacie 00, obawiaj się ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie zobaczymy :gwizdanie: zapytaj Pawla przy okazji :naughty: swiadek naoczny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi