Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 a taka długa lista była..................... no czasem kilka osób do samego końca blokuje listę główną i inni się nie wpisują bo myślą że nie ma szans na wyjazd ... po banie takim bym dał
malutka:) Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 a taka długa lista była..................... no czasem kilka osób do samego końca blokuje listę główną i inni się nie wpisują bo myślą że nie ma szans na wyjazd ... po banie takim bym dał mnie sie szybko udało zejść z rezerwy :>
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Adam wrzuc to info na ogolnopolski jest już [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:04_________________________________________________ a taka długa lista była..................... no czasem kilka osób do samego końca blokuje listę główną i inni się nie wpisują bo myślą że nie ma szans na wyjazd ... po banie takim bym dał mnie sie szybko udało zejść z rezerwy :> Ci ludzie z rezerwy wpłacali pięknie i się nie świrowali do samego końca z określeniem czy jadą czy nie
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to co trza iść spac chyba nie chyba tak ...
malutka:) Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Adam wrzuc to info na ogolnopolski jest już [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:04_________________________________________________ a taka długa lista była..................... no czasem kilka osób do samego końca blokuje listę główną i inni się nie wpisują bo myślą że nie ma szans na wyjazd ... po banie takim bym dał mnie sie szybko udało zejść z rezerwy :> Ci ludzie z rezerwy wpłacali pięknie i się nie świrowali do samego końca z określeniem czy jadą czy nie bo zazwyczaj jest tak że ci którym naprawde zależy są na samym końcu......
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to co trza iść spac chyba nie chyba tak ... juz?nieee
malutka:) Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to co trza iść spac chyba nie chyba tak ... juz?nieee Ty chyba masz dziś chęci na dłuższe siedzenie??? :>
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to co trza iść spac chyba nie chyba tak ... juz?nieee no jeszcze chwilunia
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to co trza iść spac chyba nie chyba tak ... juz?nieee Ty chyba masz dziś chęci na dłuższe siedzenie??? :> ja zawsze mam checi :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:17_________________________________________________ trala lala madas nie potrfai cytowac :polew:
malutka:) Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 to dziś jest nas dwóch...albo dwoje-jak kto woli
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 trala lala madas nie potrfai cytowac oż kurcze :polew:
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 i co tam mili panstwo? ziewacie juz? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 ja mam jeszcze pol piwka bo drinka walilem wczesniej...
Rekomendowane odpowiedzi