Piechol Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu zalezy czego jest sie wożnym bystrzachu ty jeden
malutka:) Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu żadna nie jest zła :hi:
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu żadna nie jest zła wątpie czy pasowałaby Ci fucha dozorcy od wc na dworcu głównym :polew:
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Piechol, mogły bayć MAMy bo stary pasek raczej ma 5x100 a nie 5x120 ale głowy nie daję, jaki kolor auta? Też mi się jedno auto z daleka rzuciło na parkingu jak jechałem w czwartek z PZU ale nie widziałem dokładnie co to za marka była.
malutka:) Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu żadna nie jest zła wątpie czy pasowałaby Ci fucha dozorcy od wc na dworcu głównym :polew: zaś Ciebie nie widze w roli położnika na porodówce :nabijasie: :nabijasie:
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Z tego co wiem to w Poznaniu tylko ja miałem w takim rozmiarze 5x120 w 18'' i jak kupowałem to w Polsce chyba ostatni taki rozmiar poszedł, TEIN był z tego co wiem jedyny nowy sprzedany a Malik wziął używkę z cabrio ze stanów.
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu żadna nie jest zła wątpie czy pasowałaby Ci fucha dozorcy od wc na dworcu głównym :polew: zaś Ciebie nie widze w roli położnika na porodówce :nabijasie: :nabijasie: Zdziwiłabys sie jakie mam zwinne palce do roboty
Madas Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zdziwiłabys sie jakie mam zwinne palce do roboty brzmi tajemniczo :naughty:
Piechol Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Piechol, mogły bayć MAMy bo stary pasek raczej ma 5x100 a nie 5x120 ale głowy nie daję, jaki kolor auta? Też mi się jedno auto z daleka rzuciło na parkingu jak jechałem w czwartek z PZU ale nie widziałem dokładnie co to za marka była. granatowy Passat, rej zaczynała się od PN na pewno i chyba miał oznaczenie TDI[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:29_________________________________________________ od nauki w głowie stuki puki to się chyba dużo uczyłeś, co?
malutka:) Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ucz sie ucz bo to potegi klucz ............. :gwizdanie: fucha woźnego nie jest zła w końcu żadna nie jest zła wątpie czy pasowałaby Ci fucha dozorcy od wc na dworcu głównym :polew: zaś Ciebie nie widze w roli położnika na porodówce :nabijasie: :nabijasie: Zdziwiłabys sie jakie mam zwinne palce do roboty no napewno..... :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Madas Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja się w ogóle prawie nie uczyłem zdolniacha byłem :naughty: :polew:
malutka:) Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja się w ogóle prawie nie uczyłem zdolniacha byłem :naughty: :polew: i pewnie nadal jesteś :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 PN to Konińskie blachy, cóż będę obserwował bo felgi miały znaki szczególne i opony też
Madas Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja się w ogóle prawie nie uczyłem zdolniacha byłem :naughty: :polew: i pewnie nadal jesteś :gwizdanie: teraz to już w głowie masakra jest
Piechol Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 PN to Konińskie blachy, cóż będę obserwował bo felgi miały znaki szczególne i opony też no wiem właśnie, że PN to okolice Konina właśnie, bo to moje rejony po prostu rzuciły mi się felgi w oczy...[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:40_________________________________________________ ja się w ogóle prawie nie uczyłem zdolniacha byłem :naughty: :polew: i pewnie nadal jesteś :gwizdanie: teraz to już w głowie masakra jest te piwa Ci z mózgu miazgę robią
malutka:) Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja się w ogóle prawie nie uczyłem zdolniacha byłem :naughty: :polew: i pewnie nadal jesteś :gwizdanie: teraz to już w głowie masakra jest gdyby wszystko do kupy poskładać to książke by napisał
Rekomendowane odpowiedzi