duluki Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no bo kto to słyszał żeby o 21.30 spać chodzić :gwizdanie: no właśnie nie wiem, idz Julke obudz co bedzie spała o tej porze :gwizdanie: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:27_________________________________________________Idę obudzić swoją zastąpią nas na forum :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no bo kto to słyszał żeby o 21.30 spać chodzić :gwizdanie: no właśnie nie wiem, idz Julke obudz co bedzie spała o tej porze :gwizdanie: Julka jest za malutka żeby ją budzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 czy każdy ma zgaszone światło i monitor świeci mu prosto e twarz tak jak mi , oczy mnie bolą ,mózg nie pracuje wiem tylko jedno trzeba się napić zimniego browarka :drunk:Zdrówko Nikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 a naszego to już nie wypiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 czy każdy ma zgaszone światło i monitor świeci mu prosto e twarz tak jak mi , oczy mnie bolą ,mózg nie pracuje wiem tylko jedno trzeba się napić zimniego browarka :drunk:Zdrówko Nikuś mądrze gada dać mu browca :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 juz pije dalej zdrowko Jarek [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:39_________________________________________________i co jest "szoszony"? Wy mientkie pytki :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to Wy se pijcie a ja spadam do wyra bo rano o4.50 pobudka narazie i dzięki za dzxisiaj :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja też spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 3maj sie Marcin [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:45_________________________________________________ ja też spadam no co Ty? [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:45_________________________________________________Kurde wez no cos napisz bo sie smutno robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no spadam ...bo śpiący jestem jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no spadam ...bo śpiący jestem jakoś zrob se kawe [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:47_________________________________________________i sam zostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 a naszego to już nie wypiją Zdrówko wasze w gardła Nasze He..he.. :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Zdrówko wasze w gardła Nasze He..he.. :kox: dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no spadam ...bo śpiący jestem jakoś zrob se kawe [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:47_________________________________________________i sam zostalem biedaczysko........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 NIkuś mam jescze 1 bronka i sahara niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 biedaczysko........ chociaz Ty mnie pozalowalas... NIkuś mam jescze 1 bronka i sahara niestety ja mam jeszcze 4 zapraszam jak cos... [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:59_________________________________________________Jarek wlacz gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 z chęcią ale po 5 nie przyjadę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 z chęcią ale po 5 nie przyjadę :gwizdanie: zalatw se transport... spac jest gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 A ja wylałem na biuro pół warki strong, uważajcie na szklanki z Shell bo bardzo miękkie są, ledwo dotknąłem i jups, cholera, wszystko się klei, płyty, szafka, dobrze, że na laptoka się nie wylało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie uzywam szklanek... pije z gwinta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi