nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 siemka @ll :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 siemka @ll :> U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 siemka @ll :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 No to w takim razie będzie się trzeba umówić jakoś na wylocie na Piłę... Ja mogę zaproponować u mnie pod domem jako miejsce spotakania parking spory a wyjazd na Piłę piękny. Batorego (Przy Tesco np) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Maciej zmien sobie ten podpis na mnieszy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 No to w takim razie będzie się trzeba umówić jakoś na wylocie na Piłę... Ja mogę zaproponować u mnie pod domem jako miejsce spotakania parking spory a wyjazd na Piłę piękny. Batorego (Przy Tesco np) jak dla mnie to może być, z Kosmonautów mam blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Maciej zmien sobie ten podpis na mnieszy... :gwizdanie: A faktycznie teraz dopiero zobaczyłem ze się jakiś byczy zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ja mam 250x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 albo możemy się spotkać przy BP na Obornickiej... obejdzie się bez wjeżdżania w osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 albo możemy się spotkać przy BP na Obornickiej... obejdzie się bez wjeżdżania w osiedla tylko własnie chodzi o to zeby te zasrane korki ominąć na obornickiej... ja znam dobra trasę że się jedzie z Piatkowa i wyjeżda sie koło chali sportowej w Suchym lesie. poztym do tego BP musiałbym się cofać ... Także chyba najlepszym miejscem bedzie parking pod TESCO ... sporo miejsca i łatwo dojechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 w sobotę przed 8 już będą korki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 w sobotę przed 8 już będą korki? obornicka zawsze sie lekko korkuje ale maks 15 minut i jestes na wylocie w Suchym Lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 mi to tam w sumie bez różnicy, niech się jeszcze Fan wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ten objazd przez Suchy Las o ktorym pisal Sunday jest dobry ale w tygodniu w godzinach szczytu... w weekend mozna walic obornicka :>[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 09:47_________________________________________________ mi to tam w sumie bez różnicy, niech się jeszcze Fan wypowie Fan poleci stara dwojka z wrzesni wiec najlepiej jemu jechac lechicka prosto do ronda obornickiego, na rondzie w prawo i prosto do pily... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 No dobra Niech będzie tak jak mówicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Fan poleci stara dwojka z wrzesni wiec najlepiej jemu jechac lechicka prosto do ronda obornickiego, na rondzie w prawo i prosto do pily... dlatego właśnie myślałem żeby się spotkać na Obornickiej gdzieś... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Fan poleci stara dwojka z wrzesni wiec najlepiej jemu jechac lechicka prosto do ronda obornickiego, na rondzie w prawo i prosto do pily... dlatego właśnie myślałem żeby się spotkać na Obornickiej gdzieś... :gwizdanie: to sie spotkajcie na stacji benzynowej w Jelonku... tj zaraz za Suchym Lasem[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 09:55_________________________________________________albo BP na rondzie obornickim... najlatwiej trafic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 na ja też jestem za tą obornicką, niekoniecznie na rondzie, może być kawałek dalej na BP albo Mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 na ja też jestem za tą obornicką, niekoniecznie na rondzie, może być kawałek dalej na BP albo Mc dalej za rondem w kierunku Pily nie ma juz MC ani BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 na ja też jestem za tą obornicką, niekoniecznie na rondzie, może być kawałek dalej na BP albo Mc A nie jest tak przypadkiem ze rondo to jest przy MC i BP ?? [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:07_________________________________________________ na ja też jestem za tą obornicką, niekoniecznie na rondzie, może być kawałek dalej na BP albo Mc dalej za rondem w kierunku Pily nie ma juz MC ani BP Bp to jest ale to już na trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi