malutka:) Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 dzień dobry QRFA !!!! u mnie pada !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 dzień dobry QRFA !!!! u mnie pada !!! jak to mówią Deszcz to nie gów.no i nie brudzi -w razie W będziemy ciągać te linki troche przemoczeni. ja lece do mojego serwisanta na zmianę oleju i ostatnie poprawki czyszcząco - upiększające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 chyba nie bede myl auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 PADA DESZCZYK PADA PADA SOBIE RÓWNO, RAZ PADA NA ZIEMIE, RAZ PADA NA GÓWNO.... [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:46_________________________________________________ sie ma Nikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 chyba nie bede myl auta jo tyż PADA DESZCZYK PADA PADA SOBIE RÓWNO, RAZ PADA NA ZIEMIE, RAZ PADA NA GÓWNO.... :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 siemka siemka :> chcialem chociaz odkurzyc i tez d.upa bo pada moze pozniej sie wypogodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja sobie zamówiłam myjke i wosk... ale czy to warto ?? sądząc po pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja sobie zamówiłam myjke i wosk... ale czy to warto ?? sądząc po pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja sobie zamówiłam myjke i wosk... ale czy to warto ?? sądząc po pogodzie też tak myśle-niedawno była polerka więc chyba umyje i dobrze przetre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja sobie zamówiłam myjke i wosk... ale czy to warto ?? sądząc po pogodzie też tak myśle-niedawno była polerka więc chyba umyje i dobrze przetre ja Ci się chce to jasne i tak ma padać w sobotę, więc ja pasuje raczej chyba, że jutro się zrobi piękna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ja podjade na Carmen go splukac bo jest mega brudny ale bez wycierania i takich tam... srodek sobie wysprzatam jak nie bedzie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ja podjade na Carmen go splukac bo jest mega brudny ale bez wycierania i takich tam... srodek sobie wysprzatam jak nie bedzie padac ja jak nie wytrę, to będzie wyglądać gorzej niż teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 na carmenie masz wode demineralizowana i wszystko ladnie scieka z auta i nie ma sladu po wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 na carmenie masz wode demineralizowana i wszystko ladnie scieka z auta i nie ma sladu po wodzie no to przymyśle to jeszcze... :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:18_________________________________________________to z Poznania najlepiej do tej Geovity jechać Przemysłową (przed Piłą)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nie znam ulicy z nazwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nie znam ulicy z nazwy... w wątku o Zlocie Madas wrzucił mapkę [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:42_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 tak... Ul. przemyslowa, potem na swiatlach w lewo w szose szczecinska, a na nastepnych swiatlach w prawo w ul kossaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 oł gej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 kurfa co wy byscie bez tych nawigacji zrobili... :mysli: :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:50_________________________________________________jeszcze troche i do kibla trzeba bedzie z navi chodzic :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 U f*ck U :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi