Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: IVE[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 18:26_________________________________________________dobra pany spadam na dworek czyścić fele do malowania zimowe bo nigdy nie mam czasu a teraz akurat chwila :good:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ventilos and other friend's :hi:

Opublikowano

Ventilos and other friend's :hi:

wassup? :cool1:

Opublikowano

padam na ryj :zemdlal:

Opublikowano

była gadka ale nie pamiętam kto uzasadniał ..... ja leję premium :)[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 14:32_________________________________________________a nie mam DPFa .... ale Ty też chyba nie :mysli:

lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie

DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik

co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze

Opublikowano

była gadka ale nie pamiętam kto uzasadniał ..... ja leję premium :)[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 14:32_________________________________________________a nie mam DPFa .... ale Ty też chyba nie :mysli:

lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie

DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik

co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze

o to właśnie chyba chodziło ... czasem Ty nam tego nie mówiłeś w Pile :good:

Opublikowano

mi bardziej chodziło o to co jest dla DPfa bezpieczniejsze :wink4: i nie mam chipa ale to chyba nic nie zmienia :mysli:

Opublikowano

padam na ryj :zemdlal:

a co się stało gdzie się tam zmęczyłeś :cool1:

Opublikowano

mi bardziej chodziło o to co jest dla DPfa bezpieczniejsze :wink4: i nie mam chipa ale to chyba nic nie zmienia :mysli:

dla DPFa to dobre jest nie jeździć jak peepa ... zresztą jest to jedna z metod jego oczyszczania ;)

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1214388#1214388

Opublikowano

Kierowca peepa zamuli każde auto, najlepsze peepy to kobiety - ale wyjątki się zdarzają :) [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 20:59_________________________________________________No nie Peepin :)

Opublikowano

Kierowca peepa zamuli każde auto, najlepsze peepy to kobiety - ale wyjątki się zdarzają :) [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 20:59_________________________________________________No nie Peepin :)

Moja wife na początku nie chciała jeździć ... bo u niej gaz działał 0-1

PS.

Chyba Pepeen

Opublikowano

Moja wife na początku nie chciała jeździć ... bo u niej gaz działał 0-1

czyli w systemie binarnym - czyms w czym jestes dobry :decayed:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej :decayed:

Opublikowano

wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej :decayed:

no to ładnie :gwizdanie:
Opublikowano

pijany czy jak ... ta prędkość .. ale pod prąd ... :gwizdanie:

Opublikowano

pijany czy jak ... ta prędkość .. ale pod prąd ... :gwizdanie:

pewnie ze szlapą :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

czesc Pany, wlasnie wrocilem z rowerka, 20 km zrobilem :)

Opublikowano

cześć :hi:

Bardzo dobra postawa Adas :good:

Opublikowano

20 czy 200 ?

@Kuredu co to jest SZLAPA ?