wentyl Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 IVE[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 18:26_________________________________________________dobra pany spadam na dworek czyścić fele do malowania zimowe bo nigdy nie mam czasu a teraz akurat chwila
nike21 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ventilos and other friend's wassup?
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 była gadka ale nie pamiętam kto uzasadniał ..... ja leję premium [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 14:32_________________________________________________a nie mam DPFa .... ale Ty też chyba nie lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze
Madas Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 była gadka ale nie pamiętam kto uzasadniał ..... ja leję premium [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 14:32_________________________________________________a nie mam DPFa .... ale Ty też chyba nie lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze o to właśnie chyba chodziło ... czasem Ty nam tego nie mówiłeś w Pile
Piechol Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze mi bardziej chodziło o to co jest dla DPfa bezpieczniejsze i nie mam chipa ale to chyba nic nie zmienia
Madas Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 padam na ryj a co się stało gdzie się tam zmęczyłeś
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 lanie lepszego paliwa do auta po czipie może powodować pogorszenie wyników ze względu na podwyższenie temperatury gazów wylotowych przez co obcinane jest to na turbinie DPF jest elementem wrażliwym na temperaturę a tym samym może to być to że na słabszym paliwie będzie lepszy wynik co do szczegółów mojej wypowiedzi to głowy nie dam ... ale sprawdzone i potwierdzone że gorszy wynik na hamowni może być na V-Powerze mi bardziej chodziło o to co jest dla DPfa bezpieczniejsze i nie mam chipa ale to chyba nic nie zmienia dla DPFa to dobre jest nie jeździć jak peepa ... zresztą jest to jedna z metod jego oczyszczania http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1214388#1214388
variocustoms Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Kierowca peepa zamuli każde auto, najlepsze peepy to kobiety - ale wyjątki się zdarzają [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 20:59_________________________________________________No nie Peepin
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Kierowca peepa zamuli każde auto, najlepsze peepy to kobiety - ale wyjątki się zdarzają [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 20:59_________________________________________________No nie Peepin Moja wife na początku nie chciała jeździć ... bo u niej gaz działał 0-1 PS. Chyba Pepeen
nike21 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Moja wife na początku nie chciała jeździć ... bo u niej gaz działał 0-1 czyli w systemie binarnym - czyms w czym jestes dobry
nike21 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej
Madas Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej no to ładnie :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej pijany czy jak ... ta prędkość .. ale pod prąd ... :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wlasnie wrocilem z przejazdzki po miescie... sie dzialo :gwizdanie: troche pod prad, rondo pod prad i 170 po strzeszynskiej pijany czy jak ... ta prędkość .. ale pod prąd ... :gwizdanie: pewnie ze szlapą :gwizdanie:
Adas Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 czesc Pany, wlasnie wrocilem z rowerka, 20 km zrobilem
Madas Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 czesc Pany, wlasnie wrocilem z rowerka, 20 km zrobilem cześć Bardzo dobra postawa Adas
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 czesc Pany, wlasnie wrocilem z rowerka, 20 km zrobilem 20 czy 200 ? @Kuredu co to jest SZLAPA ?
Rekomendowane odpowiedzi