Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale spokojnie na tym forum?? a gdzie nikuś, entyl, pepin i reszta??

przyszła reszta :tongue4:

no witam :notworthy:

:hi::naughty:

co tam słychać na końcu wakacji??

dla mnie to środek wakacji normalnie :decayed:

dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bierz się bierz ... już dawno mogłeś się obronić nicponiu :gwizdanie:

Opublikowano

...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana...

Opublikowano

w tym tygoniu jeszcze ostatni egzamin mnie czeka

Opublikowano

oż w morde jeszcze :mysli: a na wakacje kiedy śmigacie ?

Opublikowano

a wszysko w porządalu :decayed: jeszcze mięsiąc wakacji, więc nie najgorzej :wink4: szukam sobie jakiegoś lapa między innymi... :cool1:

Opublikowano

...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana...

nie martw sie bo koleś zniżek nie straci, bo jak ma ubezpieczoną flote to to działa na innej zasadzie, a co do babki to niech idzie do sądu, masz oświadczenie i zarazem wygraną sprawę

Opublikowano

a wszysko w porządalu :decayed: jeszcze mięsiąc wakacji, więc nie najgorzej :wink4: szukam sobie jakiegoś lapa między innymi... :cool1:

Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ??

Opublikowano

oż w morde jeszcze :mysli: a na wakacje kiedy śmigacie ?

10 września mamy wylot[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:07_________________________________________________

ja sobie kupiłem nowego z 2 tyg temu

Opublikowano

Kurcze ale nudy w tej TV .... normalnie szok :cool1:

Opublikowano

chyba nie... :disgust: dopiero 3 września chyba będę w Poz...[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:09_________________________________________________

pochwal się :wink4:

Opublikowano

Kurcze ale nudy w tej TV .... normalnie szok :cool1:

to ją wyłącz :decayed:

Opublikowano

chyba nie... :disgust: dopiero 3 września chyba będę w Poz...

A no to szkoda ....

Młodzik co za maszynę nabyłeś :naughty:

Opublikowano

chyba nie... :disgust: dopiero 3 września chyba będę w Poz...[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:09_________________________________________________

pochwal się :wink4:

kupiłem asusa, trafił sie ostatni z wystawki przeceniony z 2300 na 1790[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:10_________________________________________________

chyba nie... :disgust: dopiero 3 września chyba będę w Poz...

A no to szkoda ....

Młodzik co za maszynę nabyłeś :naughty:

k50ij

Opublikowano

yhm... ja mam niezłego rebusa z tymi lapami :kox:

Opublikowano

to ładnie Ci się trafiło :)

Opublikowano

nie martw sie bo koleś zniżek nie straci, bo jak ma ubezpieczoną flote to to działa na innej zasadzie, a co do babki to niech idzie do sądu, masz oświadczenie i zarazem wygraną sprawę

to jedna z opcji,bo chcialem zobaczyc a4 w swietle (kolizja w nocy)i baka nie chciala,na drugi dzien nekalem ja chyba ze trzy razy w ciagu dnia ,bo chcialem zobaczyc auto w swietle dziennym,a ona twierdzila,ze nie ma czasu i ze wyjezdza itp-w poniedzialek,jade odwiezc paska,a tu dzwoni do mnie jakis typ z ubezpieczalni i mowi,ze jest problem,bo ja na oswiadczeniu podpisalem sie pod ryska i nadkolem,a on ma zdjecia calkiem inne-ja mu mowie,ze skad mam miec pewnosc,ze ta babka nie zrobila czegos w niedziele(kolizja w sobote w nocy ok 22) i probuja mi wkrecioc,ze to bylo w niedziele...cos k**wa kreca i probuja wyrwac ode mnie pieniadze-a ja im mowie "narazie"...czekam ,co koles mi powie,co mu powiedza z jego ubezpieczalni... :cool1:

Opublikowano

chciałem coś lepszego ale justyna wybiła mi z głowy bo nie potrzebny był lepszy i miała racje

Opublikowano

chciałem coś lepszego ale justyna wybiła mi z głowy bo nie potrzebny był lepszy i miała racje

mi trochę on posłuży, więc musi być w miarę porządny... na razie waham się międzi hp dv6 a lenovo y550...

Opublikowano

to jedna z opcji,bo chcialem zobaczyc a4 w swietle (kolizja w nocy)i baka nie chciala,na drugi dzien nekalem ja chyba ze trzy razy w ciagu dnia ,bo chcialem zobaczyc auto w swietle dziennym,a ona twierdzila,ze nie ma czasu i ze wyjezdza itp-w poniedzialek,jade odwiezc paska,a tu dzwoni do mnie jakis typ z ubezpieczalni i mowi,ze jest problem,bo ja na oswiadczeniu podpisalem sie pod ryska i nadkolem,a on ma zdjecia calkiem inne-ja mu mowie,ze skad mam miec pewnosc,ze ta babka nie zrobila czegos w niedziele(kolizja w sobote w nocy ok 22) i probuja mi wkrecioc,ze to bylo w niedziele...cos ku***a kreca i probuja wyrwac ode mnie pieniadze-a ja im mowie "narazie"...czekam ,co koles mi powie,co mu powiedza z jego ubezpieczalni... :cool1:

nie martw sie!! na pewno nie będzie żadnych problemów :good: :good: :good:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:19_________________________________________________

mi trochę on posłuży, więc musi być w miarę porządny... na razie waham się międzi hp dv6 a lenovo y550...

mi laptop służy do przeglądania stron w internecie i na tym jego rola sie kończy :cool1: